SEO homepage (footer)

Scootmobiel

Zoekt u een vaste of opvouwbare scootmobiel? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Mango Mobility is gespecialiseerd in scootmobielen en adviseert u graag in het kopen van een scootmobiel die voldoet aan uw wensen. Onze ervaren mobiliteitsspecialisten rijden iedere dag met verscheidene demonstratiebussen door heel Nederland, waardoor ze altijd bij u in de buurt zijn om de werking en klasse van de scootmobiel te laten zien. Probeer nu onze scootmobielen geheel gratis en vrijblijvend in uw eigen vertrouwde omgeving uit en laat u informeren over de mogelijkheden van de verschillende scootmobielen in ons assortiment. Voor elke wens is er een mogelijkheid. Of u nu een opvouwbare, een 3-wiel of een 4-wiel scootmobiel zoekt, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte keuze voor uw situatie.

Elektrische brommobiel

Bent u op zoek naar een brommobiel dat ook nog eens duurzaam is voor het milieu? Kies voor de elektrische brommobiel! Mango Mobility heeft diverse soorten e-cars in het assortiment: van Mini-Hummer tot de vertrouwde brommobiel maar dan op een accu. Deze elektrisch aangedreven kleine auto's garanderen u de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. En door de compacte afmetingen kunt u de e-car eenvoudig op elke locatie gebruiken en parkeren. Bovendien is de oplaadtijd van de brommobiel slechts anderhalf uur. U kunt dus binnen mum van tijd op weg naar uw bestemming. De e-car is een zeer prettig vervoersmiddel voor alle seizoenen. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden van de e-cars in ons assortiment. En wilt u een proefrit maken? Geen probleem, wij komen graag langs om de brommobiel te demonstreren.

Waarom kiest u voor Mango Mobility?

Mango Mobility is al jarenlang gespecialiseerd in het het vinden van een scootmobiel of ander elektrisch vervoer bij uw specifieke wensen. U bent bij Mango Mobility aan het juiste adres als u zich wilt oriënteren op elektrisch rijden, de mogelijkheden en het vergelijken van verschillende vervoersmiddelen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte scootmobiel, de e-car die aan al uw wensen voldoet of de mooie elektrische scooter die u zelf ontworpen heeft. En met onze 24-uur pechhulp en landelijke thuis servicedienst staan we altijd voor u klaar. Mango Mobility is er voor u.