e-mobility
store

Vragen? Bel gratis 0800 - 2002 of

Mango Mobility: dé specialist in elektrisch vervoer tot 45 km/u

Zorgeloos huren via Mango Rent
korting
Mobiliteitspakket 2015
nieuw-bij-mango

Mobiliteitspakket aanvragen


Van scootmobiel tot e-car: elektrisch rijden heeft de toekomst

100 jaar geleden bewoog men zich met paard en wagen sneller door de stad dan nu met de auto. De autodrukte in steden brengt bovendien luchtvervuiling, lawaai, stress en hoge kosten met zich mee. Elektrisch rijden heeft dan ook de toekomst. Mango biedt u een uitgebreid assortiment elektrische vervoermiddelen zoals fietsen, scootmobielen, scooters, steps, city cars, brommobielen en - inmiddels - ook een elektrische tuk tuk!

Mango brengt leuke dingen dichterbij

De compacte afmetingen van onze producten maken het verplaatsen in drukke steden en dorpen makkelijker, goedkoper en leuker. U beweegt zich soepel door het verkeer en parkeert, gratis, op de stoep. Met elektrisch rijden draagt u ook bij aan een schonere wereld en bespaart u op aanschaf en onderhoud. Alle Mango producten zijn van de beste kwaliteit en scherp geprijsd.

Altijd bij u in de buurt

Onze e-mobility stores door heel Nederland bieden u een landelijke servicedekking voor reparatie en onderhoud. Onze storemanagers denken graag met u mee bij het vinden van de juiste vervoersoplossing. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een winkel te bezoeken, dan komen we met één van onze rijdende showrooms graag bij u langs. Onze betrokken experts geven u dan thuis vrijblijvend advies. We helpen u graag op weg!
 

ONS ASSORTIMENT

Scootmobiel

Zoekt u een  vaste of opvouwbare scootmobiel? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Mango Mobility is gespecialiseerd in scootmobielen en adviseert u graag in het kopen van een scootmobiel die voldoet aan uw wensen.  Onze ervaren mobiliteitsspecialisten rijden iedere dag met verscheidene demonstratiebussen door heel Nederland, waardoor ze altijd bij u in de buurt zijn om de werking en klasse van de scootmobiel te laten zien. Probeer nu onze scootmobielen geheel gratis en vrijblijvend in uw eigen vertrouwde omgeving uit en laat u informeren over de mogelijkheden van de verschillende scootmobielen in ons assortiment. Voor elke wens is er een mogelijkheid. Of u nu een opvouwbare, een 3-wiel of een 4-wiel scootmobiel zoekt, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte scootmobiel voor uw situatie.

Elektrische fiets

Bij Mango Mobility bent u ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een elektrische fiets. Mango biedt een groot assortiment betaalbare e-bikes in vier segmenten aan: Urban, Sportief, Comfort en Compact. Elk segment elektrische fiets heeft specifieke eigenschappen en voordelen. Hierdoor is er altijd wel een geschikte elektrische fiets voor u te vinden. Vergelijk eenvoudig de elektrische fietsen op onze website, zodat u een indruk krijgt van welk soort bij u past. Alle elektrische fietsen van Mango Mobility zijn lichtgewicht fietsen en uitgerust met een gelzadel, waardoor u altijd comfortabel de weg op gaat. Mango Mobility helpt u graag met het kiezen van de elektrische fiets waarop u prettig onderweg kunt gaan.

Elektrische scooter

De elektrische scooters van Mango Mobility hebben een prachtig design. De meeste modellen hebben een "pick out accu", waardoor u makkelijk thuis of op het werk kunt opladen. Daarnaast zijn de elektrische scooters van Mango Mobility in verschillende kleuren vekrijgbaar en kunt u ook kiezen uit verschillende zadels. De meeste scooters zijn verkrijgbaar in een 25 km/u of 45 km/u model. We verkopen ook bijpassende accessoires als helmen, sloten, koffers en manden. We helpen u graag comfortabel en veilig op weg.

E-car

Bent u op zoek naar een brommobiel dat ook nog eens duurzaam is voor het milieu? Kies voor de e-car! Mango Mobility heeft twee soorten e-cars in het assortiment: de Mini Hummer en de City Car. Deze elektrisch aangedreven kleine auto's garanderen u de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. En door de compacte afmetingen kunt u de e-car eenvoudig op elke locatie gebruiken en parkeren. Bovendien is de oplaadtijd van de e-car slechts anderhalf uur. U kunt dus binnen mum van tijd op weg naar uw bestemming. De e-car is een zeer prettig vervoersmiddel voor alle seizoenen. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden van de e-cars in ons assortiment. En wilt u een proefrit maken? Geen probleem, wij komen graag langs om de e-car te demonstreren.

E-tuk

Bent u op zoek naar een promotievoertuig waarmee u écht opvalt? Dan is onze elektrische tuktuk echt het product voor u! Mango Mobility heeft vier varianten van de e-tuk in het assortiment opgenomen: de Limo, Classico, Vendo en de Cargo! Deze elektrisch aangedreven tuktuks geven u gegarandeerd aandacht! Wilt u een proefrit maken in een van onze e-tuks? Geen probleem! Wij komen graag langs om een van onze e-tuks te demonstreren in uw eigen vertrouwde omgeving!

Waarom kiest u voor Mango Mobility?

Mango Mobility is al jarenlang gespecialiseerd in het het vinden van een scootmobiel, elektrische fiets, elektrische scooter of e-car bij uw specifieke wensen. U bent bij Mango Mobility aan het juiste adres als u zich wilt oriënteren op elektrisch rijden, de mogelijkheden en het vergelijken van verschillende vervoersmiddelen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte scootmobiel, de e-car die aan al uw wensen voldoet of de mooie elektrische scooter die u zelf ontworpen heeft. En met onze 24-uur pechhulp en landelijke thuis servicedienst staan we altijd voor u klaar. Mango Mobility is er voor u.