• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Maak kennis met de elektrische fiets bij Stromer Zeist!

Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatief goede elektrische fietsen kunt u terecht bij Stromer Zeist! De elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is al enige tijd in opkomst. Elk jaar worden er weer meer fietsen verkocht van deze specifieke variant tweewielers. Een van de merken die op dit moment het hoogst aangeschreven staat is Stromer. Dit innovatieve bedrijf komt uit Zwitserland en is daar in 2009 opgericht met het doel de elektrische fietsen nog gebruiksvriendelijker te maken. Gezien de populariteit van Stromer is dit doel ruimschoots behaald. Maak kennis met de e-bikes van Stromer Zeist en ervaar het gemak en de mogelijkheden van een elektrische fiets.

Met de Stromer in Zeist geniet u moeiteloos van de mooiste routes

De elektrische fiets is zowel voor forenzen als voor recreatieve fietsers een uitkomst. Zo is de e-bike een gemakkelijk, duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Steden als Utrecht en Amersfoort zijn dankzij de Stromer, die een maximale snelheid kan bereiken van maar liefst 45 kilometer per uur, snel te bereiken. Zo hoeft u nooit meer te wachten op de bus of de trein of lang te zoeken naar een parkeerplaats in de drukke binnenstad. Ook steeds meer recreatieve fietsers ontdekken de voordelen van een e-bike als Stromer in Zeist. In de omgeving zijn de mooiste fietsroutes uit te stippelen. Niet alleen de bosrijke omgeving van Zeist is schitterend, ook in en om locaties als Hollandsche Rading en de Soester Duinen is prachtige natuur te vinden. Enkele andere recreatieve bestemmingen die de moeite meer dan waard zijn, zijn onder andere de historische Pyramide van Austerlitz, Paleis Soestdijk in Baarn en de plaatselijke trots, het Slot Zeist.

Verdere informatie over de Stromer

Wat de fietsen van Stromer zo uniek maakt, is dat het Zwitserse bedrijf werkt volgens het zogenoemde 'e-bike op maat'-concept. Hierdoor is het mogelijk de fiets geheel te personaliseren. Gebruikers kunnen zelf kiezen welk frame, welke onderdelen en accessoires en welke aandrijving hun nieuwe fiets gaat hebben. Via een dashboard op het stuur of ingebouwd in het frame kunt u de gegevens zoals de snelheid zien én zelf instellen met welke snelheid u wilt rijden, omdat het vermogen van de accu zelf is in te stellen. Bent u enthousiast geworden? niet alleen vindt u op de categoriepagina Stromer. Voor meer informatie over de fietsen, ook bent u van harte welkom in onze showroom aan de Goeman Borgesiuslaan in Baarn. Vanuit Zeist is dit slechts 19 minuten rijden. Wij van Stromer Zeist zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Stromer-modellen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!