Mobiliteits Verkoopadviseur elektrisch vervoer (Grou, Mango Mobility)

Solliciteer direct »

Mango Mobility, al jarenlang hét warenhuis voor elektrische mobiliteit zoekt voor vestiging Grou een servicegerichte en passievolle Mobiliteits Adviseur. Onze elektrische voertuigen zijn zowel e-bikes, scootmobielen en e-brommobielen als e-scooters. Ga jij voor tevreden klanten en een goed commercieel resultaat, word jij blij van een moderne werkomgeving, mooie producten en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je doen: 

Als Mobiliteits Verkoopadviseur krijg je te maken met alle aspecten van het verkoopvak. Het verkopen van zowel de nieuwe elektrische voertuigen als streng geselecteerde occasions. Onze voertuigen zijn zowel e-bikes, scootmobielen, e-brommobielen als e-scooters van A-merken. Jij kent het productaanbod van haver tot gort, zodat je klanten de verschillende mogelijkheden en oplossingen kan laten zien. Je bent verantwoordelijk voor alle bestaande relaties in en rondom jouw vestiging, maar natuurlijk genereer je ook dagelijks nieuwe klanten. Je wordt hierbij ondersteund door een professioneel klantenserviceteam.

Herken jij jezelf hierin en zoek jij een uitdagende baan binnen een innovatieve omgeving met toekomstmogelijkheden bij een informeel bedrijf waar jou mening er ook echt toe doet? Dan zien wij jou reactie graag tegemoet! 

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een uitdagende en fulltime functie binnen een professionele, innovatieve en toonaangevende organisatie dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een goed salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mooie en nette werkomgeving binnen een vestiging op een A-locatie in Friesland;
 • Gemotiveerde, gedreven en ervaren collega’s;
 • Het mogen adviseren omtrent veel diverse elektrische voertuigen tot 45 km/h;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt;

Wat neem je mee: 

Als Mobiliteits Adviseur elektrische voertuigen tot en met 45 km/h ben je servicegericht, erg commercieel en ondernemend ingesteld. Je weet als geen ander hoe je een goede deal kan sluiten en je hebt veel hebt affiniteit met elektrische mobiliteit, innovatieve producten en techniek. Daarnaast heb je:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar relevante verkoopervaring, bij voorkeur binnen de E-mobiliteit;
 • Een zeer proactieve, klantgerichte en doelgerichte instelling;
 • Jij spreekt de Friese taal en beheerst uiteraard de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend;
 • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit;
 • En je bent woonachtig in de regio Grou.

Wie zijn wij

Mango Mobility is al jarenlang hét warenhuis voor elektrische mobiliteit. Wij bieden in onze 12 vestigingen en 7 occasion centers het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Mango Mobility richt zich op de markt voor elektrisch vervoer tot 45km/h. De productlijn bestaat uit elektrische fietsen, e-scooters, e-cars, e-brommobielen en scootmobielen. Wij hebben tevens een eigen assemblagelijn. Mango Mobility is innovatief en volgt o.a. de laatste ontwikkelen op het gebied van accutechnologie op de voet en treeft ernaar zijn producten van de nieuwste EV-technologie te voorzien. De werksfeer is erg collegiaal en informeel.

Mango Mobility maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij Mango Mobility Grou werken? 

Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Dion Brouwer, Sales Manager via telefoonnummer 0800-2002.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »