• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Invalidenvoertuig

Invalidenvoertuig

Het invalidenvoertuig (ook wel brommobiel genoemd) heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Voorheen was het invalidenvoertuig een rechthoekig rood wagentje met een verbrandingsmotor. Vandaag de dag zijn er echter ook hip vormgegeven invalidenvoertuigen verkrijgbaar. Bovendien worden komen er steeds meer invalidenvoertuigen met een elektromotor op de markt. Tegenwoordig zijn invalidenvoertuigen wat betreft uiterlijk en comfort vergelijkbaar met een kleine auto. Voor invalidenvoertuigen geldt echter een snelheidslimiet van 45 km per uur. Daarom heeft u geen rijbewijs nodig om een invalidenvoertuig te mogen besturen. Het is niet toegestaan om met een invalidenvoertuig de snelweg of autoweg op te gaan. U mag met een invalidenvoertuig echter wel op wegen rijden waar een snelheidslimiet van 80 km per uur geldt. En natuurlijk kunt u met een invalidenvoertuig overal binnen de bebouwde kom rijden. Omdat een invalidenvoertuig aanzienlijk compacter en wendbaarder is dan een reguliere auto, bent u binnen de bebouwde kom waarschijnlijk sneller en eenvoudiger op uw bestemming dan met een auto. Tegelijkertijd beschikt u met een invalidenvoertuig over hetzelfde comfort als met een auto.

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrische voertuigen. Wij hebben ook een breed aanbod in invalidenvoertuigen. Natuurlijk zijn al onze invalidenvoertuigen voorzien van een elektrische motor. Onze elektrische invalidenvoertuigen hebben als voordeel dat ze nauwelijks geluid produceren. Bovendien stoten deze invalidenvoertuigen geen uitlaatgassen uit. Daarom draagt u met een elektrisch invalidenvoertuig bij aan een schoner milieu en een prettiger verkeer.

Wilt u misschien een invalidenvoertuig aanschaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kijkt u rustig rond op onze website. Hier kunt u diverse elektrische invalidenvoertuigen met elkaar vergelijken. Mocht u persoonlijk advies willen over het kopen van een invalidenvoertuig, schroom dan niet om langs te komen bij een van onze winkels. Wij helpen u graag met het vinden van een invalidenvoertuig die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze invalidenvoertuigen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!