• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Invalidenauto

Invalidenauto

De tijd dat de invalidenauto een klein signaalrood mini-autootje was, is voorbij. De invalidenauto heeft zich als vervoersmiddel bewezen, en heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk ontwikkeld, ook wat betreft vormgeving. Tegenwoordig zijn er invalidenauto's (brommobielen) verkrijgbaar in verschillende designs. Zeker met onze elektrische invalidenauto's maakt u gebruik van een modern en modieus vervoersmiddel. Zo kunt u ook met een invalidenauto stijlvol op pad.

Waarin onderscheidt de invalidenauto zich nu precies van een reguliere auto? Het belangrijkste onderscheid is waarschijnlijk dat de invalidenauto een snelheidslimiet heeft van 45 km per uur. Vandaar dat de invalidenauto dan ook wel eens als 45 km auto wordt aangeduid. Gezien de snelheidslimiet is het dan ook niet verwonderlijk dat de invalidenauto niet is toegestaan op de snelweg of autoweg. De invalidenauto is echter wel toegestaan binnen de bebouwde kom en op wegen waar een snelheidslimiet van 80 km per uur geldt. Bovendien is het toegestaan om met de invalidenauto op het fietspad en het trottoir te rijden. Een voordeel van de invalidenauto is dat u, in tegenstelling tot een reguliere auto, voor een invalidenauto geen wegenbelasting betaalt.

Bent u op zoek naar een invalidenauto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer en heeft ook een ruim aanbod aan invalidenauto's. Uiteraard zijn al onze invalidenauto's elektrisch. Dit heeft een aantal voordelen. Zo stoten elektrische invalidenauto's geen uitlaatgassen uit. Bovendien produceren elektrische invalidenauto's nauwelijks geluid, in tegenstelling tot reguliere invalidenauto's. Hierdoor draagt u met een elektrische invalidenauto bij aan een schoner milieu en een prettiger verkeer. De elektrische invalidenauto is eenvoudig thuis op te laden. Zo bent u met een elektrische invalidenauto van Mango Mobility altijd mobiel. Wilt u zich oriënteren op het kopen van een invalidenauto? Kijk dan rond op onze website, of kom langs bij een van onze winkels. Wij staan u graag bij met persoonlijk advies over het kopen van een elektrische invalidenauto.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze invalidenauto's

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!