• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
E-brommobiel kopen

E-Brommobiel kopen

Waarom een brommobiel kopen?

Heeft u weleens overwogen een brommobiel te kopen? Een brommobiel is een compact vervoermiddel dat in de stad het comfort van een auto levert en waar u geen rijbewijs B voor nodig heeft. Bovendien is de brommobiel gemakkelijk te parkeren; zoeken naar een (dure) parkeerplek behoort tot het verleden. Met een brommobiel verplaatst u zich dus op een snelle en comfortabele manier!

De elektrische brommobielen van Mango

Elke brommobiel die Mango Mobility in haar assortiment heeft is uitgerust met een lithium-accu. De brommobiel heeft geen verbrandingsmotor, maar rijdt volledig op elektriciteit. Zo stoot uw brommobiel geen uitlaatgassen uit en houdt u de lucht schoon. Bovendien hoeft u met een elektrische brommobiel nooit meer te tanken! U kunt de accu gewoon thuis opladen aan het stopcontact. Binnen anderhalf uur is uw brommobiel weer helemaal opgeladen!

Tips bij het kopen

Bij het kopen van een brommobiel is het verstandig om eerst uw wensen en eisen goed op een rijtje te zetten. De brommobiel is immers verkrijgbaar in veel soorten en maten waardoor het bij het kiezen van de juiste brommobiel belangrijk is om uw behoeften en wensen duidelijk te hebben. Bespreek bijvoorbeeld eens met uw vrienden of familie waar u naar opzoek bent, zodat zij u helpen de juiste keuze te maken. Ook het aanvragen van offertes kan u helpen bij het maken van een keuze.

Een brommobiel kopen bij Mango Mobility

Mango Mobility begrijpt dat het geen gemakkelijke keuze is om een brommobiel te kopen. Een brommobiel is tenslotte een flinke investering. Een investering die zich wel terugbetaalt, overigens. De brommobiel is een duurzaam product, gaat lang mee, en de kosten per kilometer zijn bij een elektrische brommobiel aanzienlijk lager dan bij vervoermiddelen met een verbrandingsmotor. Het kopen van een elektrische brommobiel is een investering voor de toekomst.

Bij Mango Mobility helpen wij u graag bij het vinden van een brommobiel die bij u past. Voor het kopen van een brommobiel kunt u langskomen in een van onze winkels, waar u al onze brommobielen zelf kunt uitproberen. Onze adviseurs kunnen u bijstaan met tips en adviezen. Wij weten welke modellen er beschikbaar zijn en welke brommobiel geschikt is voor uw situatie.

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze E-Brommobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!