• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Brommobielen

Brommobielen

Brommobielen zijn de laatste jaren in opkomst. Meer en meer maken brommobielen deel uit van het straatbeeld. De tijd dat de brommobiel een klein rood invalidenautootje was is voorbij; tegenwoordig zijn er brommobielen in allerlei soorten en maten, die juist in trek zijn bij de jongere generatie. Er zijn goede redenen waarom brommobielen zo in populariteit zijn gestegen.

Brommobielen combineren het comfort van een auto met het gemak van een brommer. Zo hoeft u niet over een autorijbewijs te beschikken om een brommobiel te mogen besturen. Bovendien zijn brommobielen veel compacter dan een auto, waardoor brommobielen makkelijker te manoeuvreren en parkeren zijn. Tegelijkertijd bieden brommobielen wel het comfort van een auto: in een brommobiel bent u beschermd tegen wind en regen, en reist u comfortabel van A naar B.

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom hebben we een ruim aanbod aan elektrische brommobielen in ons assortiment. Elektrische brommobielen hebben een aantal voordelen ten opzichten van reguliere brommobielen. Zo stoten elektrische brommobielen geen uitlaatgassen uit. Zo dragen elektrische brommobielen bij aan een schoner milieu en een prettiger verkeer. Bovendien zijn elektrische brommobielen aanzienlijk stiller dan reguliere brommobielen, doordat de motor nauwelijks geluid maakt. Ook trillen elektrische brommobielen niet als u bijvoorbeeld stilstaat voor het stoplicht. Dit maakt het rijden in een elektrisch brommobiel aanzienlijk prettiger.

Bent u geïnteresseerd geraakt in elektrische brommobielen? Wij adviseren u om u goed te oriënteren op welke brommobielen het meest geschikt zijn voor u. Daarom kunt u op onze website elektrische brommobielen met elkaar vergelijken.  Zo kunt u ontdekken welke brommobielen het meest geschikt zijn voor uw situatie. Bent u op zoek naar persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom om langs te komen in een van onze winkels. Wij helpen u graag persoonlijk bij het vinden van een brommobiel die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Brommobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!