• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Brommobiel Den Haag

Brommobiel Den Haag

De Brommobiel is een vervoersmiddel die in Den Haag snel aan populariteit wint. Wist u bijvoorbeeld dat u met een brommobiel op de stoep mag parkeren en u niet meer over de weg hoeft te rijden? U bent dus een stuk sneller op locatie als u Den Haag door wilt. 

Mango is specialist in elektrisch vervoer en heeft een groot aanbod elektrische brommobielen en een locatie in Wateringen, tegen Den Haag. Kom langs en bekijk het aanbod, u kunt ook proefrijden bij u thuis; wij komen met alle plezier bij u thuis langs.

Locatie

De dichtstbijzijnde winkel van Mango vind u in Wateringen.

 

De elektrische brommobiel: De voordelen

Met een elektrische brommobiel kunt u zich met een maximumsnelheid van 45 km/u door de stad verplaatsen. Aangezien in de stad voor de auto een maximumsnelheid van 50 km/u geldt, is de aankomsttijd in kilometers per uur verwaarloosbaar. Met een brommobiel beweegt u zich waarschijnlijk zelfs sneller door Den Haag, aangezien de brommobiel wendbaarder is. Bovendien is het met de brommobiel eenvoudiger om een parkeerplek te vinden (op de stoep), wat in Den Haag met de auto lang niet altijd makkelijk is. En wist u dat u om in een brommobiel te mogen rijden slechts in het bezit van een brommerrijbewijs hoeft te zijn?

Elk brommobiel dat Mango Mobility in haar assortiment heeft, is elektrisch. Daarom stoot een brommobiel van Mango geen uitlaatgassen uit. Bovendien heeft u met een elektrische brommobiel geen last van trillingen als u stilstaat, bijvoorbeeld voor het stoplicht. Daarnaast maakt het voertuig geen geluid bij het rijden. Met een brommobiel van Mango Mobility draagt u bij aan een schoner en stiller Den Haag. 

Bent u benieuwd hoe het is om in een brommobiel van Mango Mobility te rijden? Kom dan langs in een van onze winkels, bijvoorbeeld in Wateringen, vlakbij Den Haag. In onze showroom staat elk brommobiel dat wij in ons assortiment hebben rijklaar uitgestald. Zo kunt u direct ervaren hoe het is om een elektrische brommobiel te rijden.

Informatiepakket aanvragen

 

Meer informatie? Ga naar de Brommobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Brommobielen aanwezig in regio Den Haag

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!