• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Biro Amsterdam

Biro Amsterdam

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer en heeft winkels door het gehele land. Dus of u nu in Amsterdam of de Randstad woont, of in Almelo of in Venlo, er is bijna altijd wel een winkel bij u in de buurt. Als u zich wilt oriënteren op elektrisch vervoer, kunt u ook op onze website terecht. Hier kunt u elektrische voertuigen, zoals scootmobielen, fietsen en ook de Biro brommobiel, met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u ontdekken welk voertuig het beste bij u past.

Mango Mobility is trots dat zij de Biro mag aanbieden. Heeft u al van de Biro gehoord? De Biro staat voor de nieuwste generatie brommobielen. De Biro is een e-car van hoge kwaliteit die uit Italië wordt geïmporteerd en vanuit Amsterdam wordt gedistribueerd voor de Nederlandse markt. Dit vervoersmiddel heeft alle potentie om de nieuwe hype te worden in het verkeer van Amsterdam. De Biro is elektrisch, en stoot daarom geen uitlaatgassen uit. Ook is de Biro compact. Hierdoor kan men met de Biro gemakkelijker manoeuvreren in het hectische verkeer van Amsterdam. Met de Biro is het mogelijk files te ontwijken en eenvoudiger een parkeerplek te vinden. Zeker in grote steden als Amsterdam biedt dit perspectief voor wie zich op zoek is naar een snel en prettig vervoersmiddel. De Biro is geschikt voor de openbare weg en mag zonder helm en rijbewijs bestuurd worden. Naast alle praktische voordelen is de Biro bovendien een prachtig stuk Italiaans design. Dit alles maakt de Biro een toegankelijke oplossing voor een ieder die zich in Amsterdam of elders op een stijlvolle en doeltreffende manier wil verplaatsen.

Bent u benieuwd geworden naar de Biro? Kom dan langs bij onze winkel in Amsterdam!

Informatiepakket aanvragen

Locatie

U vind onze winkel in Amsterdam aan de Van der Madeweg.

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod brommobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!