• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Auto 45 km

auto 45 km

De laatste tijd is de 45 km auto (ookwel brommobiel genoemd) flink in populariteit gestegen. Het is niet verwonderlijk dat de 45 km auto in trek is; de 45 km auto is namelijk ideaal binnen het stadsverkeer, waar de maximumsnelheid voor auto's immers nauwelijks hoger ligt dan 45 km per uur. Vandaar dat de 45 km auto steeds meer onderdeel van het straatbeeld wordt.

Pakt u regelmatig de auto voor een traject waarop u niet harder dan 45 km per uur rijdt? Misschien is de 45 km auto dan iets voor u. Met een 45 km auto kunt u eenvoudiger manoeuvreren en parkeren – zonder dat de snelheidslimiet van 45 km per uur de effectiviteit vermindert. Dit is dan ook de reden waarom de 45 km auto ook wel citycar wordt genoemd. De snelheidslimiet van 45 km per uur, samen met enkele andere eisen aan het voertuig, maken dat de 45 km auto officieel niet als auto maar als brommobiel wordt gezien. Dit betekent dat u geen autorijbewijs nodig heeft om een 45 km auto te mogen besturen; een brommerrijbewijs is voldoende.

Overweegt u een 45 km auto aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer. De 45 km auto's die wij aanbieden hebben daarom een aantal voordelen ten opzichte van reguliere 45 km auto's. Reguliere auto's stoten nogal wat uitlaatgassen uit. Zeker in het stadsverkeer is dit vervelend. Onze elektrische 45 km auto's stoten echter geen uitlaatgassen uit. Bovendien produceren de elektromotors waar onze 45 km auto's over beschikken nauwelijks geluid. Hierdoor zijn onze elektrische 45 km auto's veel stiller en schoner dan de reguliere auto. Met een van onze elektrische 45 km auto's draagt u dus bij aan een gezonder en prettiger verkeer. Wij wensen u alvast veel rijplezier!

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

45 kilometerauto's

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!