• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
45 km wagen

45 km wagen

Bent u op zoek naar een 45 km wagen? Dan is het de moeite waard om te overwegen een elektrische 45 km wagen aan te schaffen. De elektrische 45 km wagen biedt een aantal voordelen ten opzichte van een reguliere brommobiel. Omdat de elektrische 45 km wagen geen verbrandingsmotor heeft, stoot deze geen uitlaatgassen uit. Bovendien produceert een elektrische 45 km wagen door haar elektrische motor geen afleidende motorgeluiden. Ook geeft de elektrisch 45 km wagen geen trillingen als u bijvoorbeeld voor het stoplicht staat te wachten. Dit maakt de elektrische 45 km wagen tot een bijzonder prettig voertuig binnen het stadsverkeer.

Als u de neiging hebt om de fiets te laten staan bij slecht weer, en in plaats daarvan de auto te pakken, is de 45 km wagen wellicht een goed alternatief. De 45 km wagen verbruikt minder brandstof dan een auto, en is bovendien kleiner en wendbaarder. Hierdoor is het met een 45 km wagen ook makkelijker om een parkeerplek te vinden. Als u voor een elektrische 45 km wagen kiest, vermindert u ook nog eens de uitstoot van uitlaatgassen. Dit zorgt voor een schoner en prettiger leefmilieu.

Wilt u zich oriënteren op het kopen van een elektrische 45 km wagen? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom hebben wij een ruime keuze in elektrisch 45 km wagens. Op onze website kunt u elektrische 45 km wagens met elkaar vergelijken. Zo kunt u kijken welke 45 km wagen bij u past. U bent ook van harte welkom om langs te komen bij een van onze winkels. Wij staan u graag persoonlijk te woord om u te helpen bij het zoeken van een 45 km wagen die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

45 kilometer wagens

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!