• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Speed pedelec kopen

Vind uw nieuwe speed pedelec bij Mango 
Wilt u een elektrische fiets met kracht? Waarbij iedere trap energie voor 5 geeft? Dan is een speed pedelec echt iets voor u. Dit is een elektrische fiets met hetzelfde uiterlijk, maar die tot een snelheid kan gaan van 45 kilometer per uur. Een behoorlijk verschil dus. De Speed Pedelec is echt een fiets die u moet ervaren, waarna u niets anders wilt. De Speed Pedelecs zijn er in veel verschillende vormen en maten te verkrijgen. Een pedelec kopen is een slimme keuze wanneer u grotere afstanden af moet leggen en het liefst wel zoveel mogelijk in beweging wilt blijven. Een fantastische fiets die een ieder moet ervaren om de lol te ontdekken van snel fietsen. Ontdek bij Mango of een Speed Pedelec iets voor u is.

Is een speed pedelec voor mij geschikt?
Voordat u een speed pedelec koopt, moet u met een aantal zaken rekening houden:

- U dient een WA-verzekering af te sluiten voor de fiets. Wij van Mango kunnen u hierin adviseren.
- U bent niet verplicht om een helm te dragen, maar dat raden we wel aan. U kunt een hoge snelheid bereiken en dan is een bescherming om uw hoofd heen geen overbodige luxe.

Een speed pedelec kopen is dus niet zonder enige overweging te doen. Bij Mango helpen we u echter graag verder om alle bijkomende zaken gemakkelijk en snel te regelen. Wanneer u grote afstanden af wil leggen, met een glimlach wilt fietsen en in beweging wilt blijven, dan is de speed pedelec de juiste keuze voor u.

Waar kan ik er het beste eentje kopen?
Bij Mango hebben we een ruim assortiment voor u klaar staan waar u gemakkelijk en snel de juiste speed pedelec kunt kopen. Vergelijk via onze website alle mogelijkheden in één overzicht met elkaar. Hiermee kunt u precies zien welke fietsen welke aspecten bevatten en welke dus het beste op uw wensen aansluit. En als u er niet helemaal uit komt, kunt u gerust contact met ons opnemen. We staan u graag te woord voor een gedegen advies waar u echt weer mee verder kunt.

 

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Stromer-modellen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!