• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Stromer Rotterdam

Reis door Rotterdam met een echte Stromer elektrische fiets 
De Stromer elektrische fiets is ideaal voor in de stad rotterdam. De stad is groot en het openbare vervoer laat nog weleens wat te wensen over. Fietsen is daarom niet alleen een gemakkelijkere optie, het is ook nog eens goed voor de gezondheid. Het kan echter nogal wat tijd kosten om van de ene kant van Rotterdam naar de andere kant te komen. Met een elektrische fiets van Stromer verdwijnt dit probleem gelukkig als sneeuw voor de zon. U kunt hiermee snel en wendbaar tussen al het verkeer en de mensen doorgaan en zo uw bestemming eerder bereiken. Ook wanneer u een minder goede gezondheid hebt en het fietsen u zwaar valt, zorgt de elektrische motor voor een snelle tocht zonder al te veel moeite. De Stromer lijkt wel voor Rotterdam te zijn gemaakt.

Tot wel 45 kilometer per uur
Een Stromer elektrische fiets is niet zomaar een fiets, u kunt hiermee namelijk snelheden bereiken tot wel 45 kilometer per uur. Met een auto door Rotterdam heen manoeuvreren is vanaf nu verleden tijd. Het Zwitserse design van de Stromer is zeer stijlvol en elegant en het materiaal dat wordt gebruikt is van een absolute topkwaliteit. Hiernaast zijn deze fietsen erg milieuvriendelijk en prettig in gebruik. Wilt u het liefst zelf bepalen hoe uw voertuig eruit komt te zien? Ook dat kan met Stromer. Zo kunt u het frame, de onderdelen, de accessoires en zelfs de aandrijving helemaal aanpassen aan uw eigen wensen. U weet dus zeker dat u de elektrische fiets koopt die echt op uw gebruik en wensen aansluit. Bij Mango gaan we graag voor u aan het werk om dit mogelijk te maken.

Mango store in Rotterdam
Bij Mango Rotterdam staan we bekend om het bieden van topkwaliteit tegen de beste prijzen. Met ons landelijk netwerk kunnen we u ook overal helpen indien u vragen hebt. In de afgelopen tien jaar hebben we een ruime ervaring en expertise opgedaan, waardoor we u een gedegen advies kunnen geven waar u echt wat aan heeft. Als u bijvoorbeeld wat hulp en advies wilt bij het samenstellen van uw eigen Stromer elektrische fiets, dan helpen we u graag verder. Vergeet ook niet via onze website alle mogelijke opties te vergelijken via de vergelijkmodule. Het is ons doel om u de beste elektrische mobiliteit te geven die aansluit op uw gebruik en wensen.

 

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Stromer-modellen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!