• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
45 km auto

45 km auto

De laatste tijd is de 45 km auto (ofwel brommobiel) steeds meer onderdeel geworden van het straatbeeld. Dat de 45 km auto zo in populariteit is gestegen is niet verwonderlijk. De 45 km auto is immers ideaal als vervoersmiddel binnen het drukke stadsverkeer. Met de compacte 45 km auto is manoeuvreren en parkeren een stuk eenvoudiger. Het aanbod in 45 km auto's is de laatste tijd enorm uitgebreid. Niet alleen zijn 45 km auto's tegenwoordig in breed uiteenlopende modellen verkrijgbaar, ook is de 45 km auto met een elektromotor in opkomst. De elektrische 45 km auto beschikt over een aantal grote voordelen ten opzichte van reguliere gemotoriseerde voertuigen. Zo stoot de elektrische 45 km auto geen uitlaatgassen uit. Hierdoor draagt de elektrisch 45 km auto bij aan een prettiger leefklimaat en een schoner milieu. Ook maakt de elektrische 45 km auto nauwelijks geluid en produceert deze geen trillingen wanneer u bijvoorbeeld stilstaat voor het stoplicht.

Denkt u erover om een elektrische 45 km auto aan te schaffen? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom bieden wij een breed scala aan 45 km auto's aan. Al onze 45 km auto's beschikken over een elektromotor. Welke 45 km auto u dus bij ons kiest, u profiteert altijd van de voordelen van elektrisch vervoer. Op onze website kunt u elektrisch 45 km auto's met elkaar vergelijken. Zo kunt u zien welke 45 km auto het meest geschikt is voor uw situatie. Bent u op zoek naar persoonlijk advies? Dan raden wij u aan langs te komen bij een van onze winkels, die verspreid zijn door heel het land. Wij staan u graag persoonlijk te woord, en helpen u graag bij het vinden van een geschikte 45 km auto.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

45 kilometer auto's

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!