• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische brommobiel

Elektrische brommobiel

De elektrische brommobiel is de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de elektrische brommobiel in veel situaties voordelen biedt ten opzichte van andere voertuigen. In vergelijking met de auto verbruikt de elektrische brommobiel minder brandstof. Daarnaast is de elektrische brommobiel schoner en stiller ten opzichte van regulier gemotoriseerd vervoer. Bovendien hoeft u niet in het bezit te zijn van een autorijbewijs om in een elektrische brommobiel te mogen rijden, terwijl u wel het comfort van een auto geniet. Ook is het met een elektrische brommobiel makkelijker om een parkeerplek te vinden dan met een auto. Dit maakt de elektrische brommobiel ideaal als alternatief voor de auto binnen het stadsverkeer.

De voordelen van een elektrische brommobiel ten opzichte van een reguliere brommobiel zijn groot. Zo stoot de elektrische brommobiel geen uitlaatgassen uit, produceert een elektrische brommobiel geen storende motorgeluiden, en geeft de elektrische brommobiel geen trillingen als u voor het stoplicht staat te wachten. Hierdoor is de elektrische brommobiel veel schoner, stiller en prettiger in gebruik dan de reguliere brommobiel.

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom bieden wij een breed aanbod aan elektrische brommobielen. Zo bieden wij compacte elektrische brommobielen aan, maar bijvoorbeeld ook de elektrische Mini Hummer. Zo hebben wij voor iedereen een passende elektrische brommobiel in ons aanbod. Op onze website kunt u elektrische brommobielen met elkaar vergelijken. Zo kunt u ontdekken welke elektrische brommobiel het beste bij u en uw situatie past. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen, maar het is ook mogelijk langs te komen bij een van onze winkels. Wij helpen u graag bij het vinden van een elektrische brommobiel die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische brommobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!