• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Johnny Loco:
ongeevenaarde elektrische bakfietsen

Dagelijks uw boodschappen, kinderen of dieren vervoeren? Dat kan voortaan in een bakfiets van Johnny Loco! De elektrische bakfietsen zijn licht in gewicht en voorzien van meekantelend frame. Dit samen draagt bij aan een optimale balans tussen bereik, rijprestaties en -comfort.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Ons Johnny Loco model

Johnny Loco

De elektrische bakfiets van Johnny Loco, de e-Cargo, is de parel van de trapondersteunende bakfietsen. Deze elektrische bakfiets ziet er goed uit, is van lichtgewicht aluminium en heeft een krachtige lithium-ion accu die op intelligente wijze zijn werk doet. Zo levert de accu de meeste energie op de eerste meters, als de elektrische bakfiets nog op gang moet komen. De e-cargo is prettig te sturen, veilig, stabiel en nodigt uit tot het maken van lange fietstochten. Iedereen wil de kinderen wel naar school brengen met deze prachtige, stoere elektrische bakfiets!

De producten van Johnny Loco zijn gemaakt vanuit het idee dat haast en oppervlakkigheid overwonnen moeten worden en dat het gaat om het creëren van perfecte momenten. Elke dag opnieuw zijn er momenten om even stil te staan en samen met de mensen om u heen te genieten van elkaar en van het leven. Alle producten van Johnny Loco zijn prachtig ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen door de bekwame vakmensen. U merkt het plezier dat Johnny Loco beleeft bij het bouwen van de fietsen op het moment dat u op de fiets gaat zitten. Elke keer weer. Geniet van het leven met Johnny Loco!

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!