Scootmobiel FR-1

Actieradius: 55km - 120km
Max. snelheid: 17km/u
Normale prijs € 4.995,00 Vanaf € 4.695,00
Uw voordeel: € 300,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  • Het meest gewaardeerde mobiliteitsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring
  • Met persoonlijke aandacht vinden we het product dat het beste bij jou past
  • Laagste prijs garantie
  • ANWB Pechhulp: Service door het hele land
  • Winkels door heel Nederland en gratis thuisdemonstratie
  • Eigen technische dienst en klantenservice
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

    Hier worden onze klanten blij van:

  • Echte tour-scootmobiel - max. 17 km/u
  • Bereik van max. 120 km
  • Veel opbergruimte
  • Zeer geschikt voor schokgevoelige berijders
Stel jouw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Ontdek de Mango Freerider FR-1, een scootmobiel die niet alleen uitblinkt in design, geïnspireerd door de luxe Audi R8, maar ook in prestatie en comfort. Deze unieke scootmobiel, in een stijlvolle grijze kleur, is jouw perfecte partner voor avontuurlijke tochten, of je nu de stad verkent of samen met een fietser de natuur in trekt.

Design ontmoet prestatie

De FR-1 onderscheidt zich door zijn sportieve uitstraling en geavanceerde technologie. Met een topsnelheid van 17 km/u en een keuze uit twee accupakketten voor een maximale actieradius van 55 of 120 km, biedt deze scootmobiel je de vrijheid om verder te gaan dan ooit tevoren. Zijn unieke automotive vering zorgt voor een ongeëvenaard rijcomfort, zelfs op langere afstanden.

Geavanceerde functies voor jouw gemak

De FR-1 is uitgerust met een compleet digitaal display, full-ledverlichting, extra opbergvakken en een USB-laad aansluiting voor je telefoon, waardoor elke rit zowel veilig als plezierig is. De ruime opbergruimte en de ergonomische zitpositie maken deze scootmobiel ideaal voor dagelijks gebruik en avontuurlijke tochten.

Perfect voor samen op pad

Met zijn indrukwekkende snelheid en actieradius is de FR-1 ideaal om samen met fietsers op pad te gaan. Beleef samen de mooiste avonturen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de afstand of het terrein. De FR-1 biedt je de vrijheid en het comfort om volop van het leven te genieten.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen topkwaliteit scootmobielen zoals de FR-1, maar ook persoonlijke service, de laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp. Ontdek onze winkels door heel Nederland of vraag een gratis en vrijblijvende thuisdemonstratie aan om zelf de uitzonderlijke kwaliteiten van de FR-1 te ervaren.

Begin vandaag nog aan jouw avontuur

Ben je klaar om de wereld op jouw voorwaarden te verkennen? De Mango Freerider FR-1 wacht op je. Bestel nu online of bezoek een van onze winkels voor een proefrit. Voor meer informatie of het plannen van een thuisdemo, bel ons gratis op 0800-2002. Jouw pad naar onafhankelijkheid begint met de FR-1.

Heerlijk erop uit met de FR-1:

Specificaties

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 55km - 120km
Topsnelheid (km/u) 17km/u
Aantal wielen 4 wielen
Lengte (cm) 138
Breedte (cm) 68
Gewicht (kg) 98
Max. belasting (kg) 182
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Remmen Magneetremmen
Zitbreedte (cm) 55
Zitdiepte (cm) 47
Zithoogte (cm) 76

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9