5 wiel scootmobiel

De 5-wiel-scootmobiel

Een recente ontwikkeling op scootmobielgebied is de 5-wiel-scootmobiel. Dit type scootmobiel wordt voornamelijk geprezen om zijn stabiliteit. Hier is iets voor te zeggen; ten opzichte van de driewieler biedt de 5-wiel-scootmobiel inderdaad meer stabiliteit. U zou de 5-wiel-scootmobiel kunnen zien als een 3-wiel-scootmobiel met zijwieltjes aan de voorkant.

Stabiliteit

Als u op zoek bent naar een scootmobiel die meer stabiliteit biedt dan de 3-wiel-scootmobiel, is de 4 wiel scootmobiel de beste optie. De 5-wiel-scootmobiel is relatief duur en biedt niet meer stabiliteit.

Welke scootmobiel past bij u?

Welke scootmobiel het beste bij u past is afhankelijk van waar u uw scootmobiel gaat gebruiken. Als u de scootmobiel vooral binnenshuis of op vlak terrein gebruikt, is een 3-wiel-scootmobiel een prima keuze. Als u veelvuldig stoepjes op en af wilt rijden of over minder vlakke ondergrond wilt verplaatsen, dan kunt u kiezen voor een robuustere scootmobiel, zoals een 4-wiel-scootmobiel of een 5-wiel-scootmobiel. Let u hierbij ook op de wielen van de scootmobiel; 4-wiel-scootmobielen met een goed profiel bieden meer stevigheid dan een 5-wiel-scootmobiel met gladde banden.

Mango Mobility biedt een ruime keuze in scootmobielen. In ons aanbod treft u voornamelijk scootmobielen met 3 of 4 wielen. De 5-wiel-scootmobiel is bij ons op dit moment niet beschikbaar. Wij hebben echter scootmobielen voor elke situatie. Wij kunnen garanderen dat we een scootmobiel hebben die bij u past. Bent u benieuwd? Kom dan langs in een van onze 15 winkels. Hier kunt u elke scootmobiel die wij in ons assortiment hebben zelf uitproberen. Mocht u niet in staat zijn om naar de winkel te komen, dan komen wij graag bij u langs met onze mobiele winkel. Onze mobiliteitsadviseur gaat graag samen met u op zoek naar een scootmobiel die geschikt is voor uw situatie.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Vestigingen Mango Mobility

Aanvragen catalogus