• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Assemblagemedewerker

Mango Mobility is al jarenlang hét warenhuis voor elektrische mobiliteit. Wij bieden in onze dertien vestigingen en drie occasioncenters het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. 

Binnen onze vestiging in Weesp  zijn wij op zoek naar een:

Assemblagemedewerker (40 uur)

In ons magazijn pak je nieuwe producten uit en maakt deze rijklaar. Deze producten bestaan uit een breed en merkonafhankelijk assortiment van met name scootmobielen en  andere elektrisch aangedreven voertuigen (tot 45 km/u).

Je bent samen met andere assembleurs verantwoordelijk voor het afleverings-klaar maken van onze producten. Daarnaast is het openen van dozen en deze netjes opruimen een belangrijk aspect van je werk. Sommige orders bevatten speciale klantwensen, zoals: het aansluiten van een kilometerteller,  het monteren van een extra beugel of het plaatsen van andere accessoires. Je dagplanning wordt gemaakt door onze ordercoördinator.

De rijklaargemaakte producten worden vervolgens door onze logistieke afdeling in Weesp ingepland bij de chauffeurs zodat zij de producten kunnen afleveren.

Wat verwachten wij?

Je bent handig, werkt snel en netjes. Ervaring met scootmobielen is in je voordeel, maar zeker niet noodzakelijk. Wij leren je het vak stap voor stap.

Wat bieden wij?

We bieden je een zelfstandige functie in teamverband bij een sterk groeiende organisatie aan. Je verricht het uitvoerende werk en kunt op termijn doorgroeien naar een monteursfunctie. Werken bij Mango Mobility, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. Naast een goed basissalaris krijg je beschikking over werkkleding. Verder hebben wij een uitstekende CAO en pensioenvoorziening.

Ben jij onze nieuwe Assemblagemedewerker?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Assemblagemedewerker Mango Mobility’.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Felix Fonkert, op de telefoonnummers 088-2928223 en 06-12572196.