• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Opvouwbare scootmobiel

Gebruikte scootmobielen

Gebruikte scootmobielen vanaf €495,-!

Naast een ruim assortiment in nieuwe scootmobielen biedt Mango Mobility ook gebruikte scootmobielen aan. Deze gebruikte scootmobielen worden verkocht in onze Outlet Centers. Mango Mobility heeft op dit moment twee Outlet Centers, in Baarn en in Amsterdam. Gebruikte scootmobielen bieden wij aan tegen een aantrekkelijke prijs. En dit terwijl ze in goede staat zijn én met garantie komen. U heeft al een gebruikte scootmobiel vanaf €495,-!

Garantie als nieuw!

Als u een gebruikte scootmobiel gaat kopen wilt u natuurlijk wel zeker weten dat uw scootmobiel goed functioneert. Bij de gebruikte scootmobielen die Mango Mobility aanbiedt hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Voordat de gebruikte scootmobielen in ons Outlet Center worden verkocht, worden ze eerst grondig geïnspecteerd en onderhouden door onze technische dienst. Op deze manier zorgen we ervoor dat ook de gebruikte scootmobielen die we verkopen rijden als nieuw. Daarom durven we ook op onze gebruikte scootmobielen garantie te geven. Bovendien krijgt u ook bij onze gebruikte scootmobielen een jaar gratis 24/7-pechhulp, in samenwerking met de ANWB. Hiermee blijft u altijd mobiel.

Wisselend aanbod gebuikte scootmobielen

Het aanbod van de gebruikte scootmobielen in ons Outlet Center wisselt naargelang het aanbod. U zult onder de gebruikte scootmobielen zowel oudere modellen vinden als modellen die wij in ons nieuwe assortiment hebben. Het is daarom de moeite waard om een kijkje te nemen in ons huidige aanbod. Grote kans dat er een gebruikte scootmobiel tussen zit die past bij uw wensen. Net als in onze reguliere winkels kunt u bij onze Outlet Centers op onze gebruikte scootmobielen een proefrit maken. Zo kunt u zelf ervaren welke scootmobiel bij u past.

Wilt u meer weten over de gebruikte scootmobielen die wij aanbieden? Op onze outletpagina vind u een overzicht van de verschillende gebruikte scootmobielen die wij op dit moment hebben. Ook kunt u daar een prijslijst aanvragen.

Bekijk onze occasions of bekijk onze Leasemogelijkheden op Mangorent.nl:

Meer informatie? Ga naar de Occassion scootmobiel pagina. Bekijk voor meer informatie ook de pagina's:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!