• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Opvouwbare scootmobiel

Gebruikte scootmobielen

Gebruikte scootmobielen vanaf €495,-!

Naast een ruim assortiment in nieuwe scootmobielen biedt Mango Mobility ook gebruikte scootmobielen aan. Deze gebruikte scootmobielen worden verkocht in onze Outlet Centers. Mango Mobility heeft op dit moment twee Outlet Centers, in Baarn en in Amsterdam. Gebruikte scootmobielen bieden wij aan tegen een aantrekkelijke prijs. En dit terwijl ze in goede staat zijn én met garantie komen. U heeft al een gebruikte scootmobiel vanaf €495,-!

Garantie als nieuw!

Als u een gebruikte scootmobiel gaat kopen wilt u natuurlijk wel zeker weten dat uw scootmobiel goed functioneert. Bij de gebruikte scootmobielen die Mango Mobility aanbiedt hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Voordat de gebruikte scootmobielen in ons Outlet Center worden verkocht, worden ze eerst grondig geïnspecteerd en onderhouden door onze technische dienst. Op deze manier zorgen we ervoor dat ook de gebruikte scootmobielen die we verkopen rijden als nieuw. Daarom durven we ook op onze gebruikte scootmobielen garantie te geven. Bovendien krijgt u ook bij onze gebruikte scootmobielen een jaar gratis 24/7-pechhulp, in samenwerking met de ANWB. Hiermee blijft u altijd mobiel.

Wisselend aanbod gebuikte scootmobielen

Het aanbod van de gebruikte scootmobielen in ons Outlet Center wisselt naargelang het aanbod. U zult onder de gebruikte scootmobielen zowel oudere modellen vinden als modellen die wij in ons nieuwe assortiment hebben. Het is daarom de moeite waard om een kijkje te nemen in ons huidige aanbod. Grote kans dat er een gebruikte scootmobiel tussen zit die past bij uw wensen. Net als in onze reguliere winkels kunt u bij onze Outlet Centers op onze gebruikte scootmobielen een proefrit maken. Zo kunt u zelf ervaren welke scootmobiel bij u past.

Wilt u meer weten over de gebruikte scootmobielen die wij aanbieden? Op onze outletpagina vind u een overzicht van de verschillende gebruikte scootmobielen die wij op dit moment hebben. Ook kunt u daar een prijslijst aanvragen.

Bekijk onze occasions of bekijk onze Leasemogelijkheden op Mangorent.nl:

Meer informatie? Ga naar de Occassion scootmobiel pagina. Bekijk voor meer informatie ook de pagina's:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!