• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiels

Gebruikte scootmobiel kopen

U kunt bij Mango nu ook een gebruikte scootmobiel kopen U wilt een gebruikte scootmobiel kopen, maar weet niet goed waar u terecht kunt? Ontdek dan de vele voordelen van Mango. Wij hebben het grootste assortiment van Nederland voor u klaar staan om de tweedehands scootmobiel te vinden die bij u past. Welk merk u ook zoekt, wij hebben het. We bieden mogelijkheden voor occasions, opvouwbare modellen, grote en kleine tweedehands scootmobielen. Een gebruikte scootmobiel kopen moet natuurlijk niet gelijk staan aan het aanschaffen van een mindere kwaliteit.

Bij Mango bieden we daarom alleen maar tweedehands scootmobielen aan die uitgebreid getest en gereviseerd zijn. Zo kunnen we de hoge kwaliteit waarborgen waar u recht op heeft. Om dit te bewijzen krijgt u bij ons altijd garantie erbij. Hiernaast kunt u gratis gebruik maken van de pech hulp van de ANWB die 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar is om eventuele problemen te verhelpen. Waarom een gebruikte scootmobiel kopen? Voor een tweedehands scootmobiel betaalt u aanzienlijk minder dan een nieuw model. Zo kunt u veel geld besparen en er niet voor kwaliteit in achteruit gaan. Deze optie is ideaal wanneer u wel op zoek bent naar een goed model, maar weinig extra middelen hebt. Hiernaast is een gebruikte scootmobiel kopen beter voor het milieu. Het is immers zonde om al die goede modellen die er nog bestaan weg te moeten gooien. De belasting voor de omgeving wordt hiermee een stuk lager. Scootmobielen gaan nu eenmaal lang mee en daarom zijn er vaak nog genoeg goede versies over. Bij Mango proberen we iedereen goed op weg te helpen en dankzij de tweedehands scootmobielen wordt dat mogelijk.

U hebt al een scootmobiel van topkwaliteit in huis voor maar 495 euro. Weet u niet zeker of het iets voor u is? Neem dan gewoon even contact met ons op en dan kijken we met u mee. Onze experts helpen u graag verder. Een gebruikte scootmobiel kopen of iets anders? Een andere mogelijkheid, naast het kopen van een tweedehands model, is een scootmobiel leasen. Hiermee huurt u een voertuig dat helemaal aan uw wensen voldoet voor een overzichtelijke vaste prijs per maand. Dit is wel zo gemakkelijk als u niet zeker weet hoe lang u van de scootmobiel gebruik wilt of kunt maken. Dit kan al vanaf 1,95 euro per dag. Ontdek de mogelijkheden op onze website of bel vandaag nog voor een goed gratis advies.

Bekijk onze occasions of bekijk onze Leasemogelijkheden op Mangorent.nl:

Bekijk het occassion aanbod

Bekijk de Leaseprijzen

Meer informatie? Ga naar de Occassion scootmobiel pagina. Bekijk voor meer informatie ook de pagina's:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod (Nieuwe) scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!