• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiels

Trophy 6

De Trophy 6 is een veelgevraagde, succesvolle scootmobiel. De Trophy 6 biedt namelijk extra comfort voor mensen met pijnklachten of reuma. Volledig afgestemd op de wensen van de gebruiker biedt de Trophy 6 optimaal plezier in het dagelijks leven. Kenmerken van de Trophy 6 zijn een speciale vering, een stabiele ligging en een soepele wendbaarheid. Bovendien is de Trophy 6 zeer licht in bediening, waardoor de scootmobiel ook geschikt is voor mensen met een beperkte handfunctie.

De Trophy 6 is een klasse apart. Dit geldt echter ook voor de prijsklasse. Daarom is de Trophy 6 voor sommige mensen niet haalbaar in aankoop. Gelukkig bestaan er voor de Trophy 6 alternatieven die voordeliger zijn, maar dezelfde voordelen bieden. Mango Mobility heeft een aantal scootmobielen in het assortiment die kunnen evenaren met de Trophy 6.

Verschillende uitvoeringen

De Trophy 6 is beschikbaar in een uitvoering met drie en met vier wielen. Mango Mobility heeft zowel drie- als vierwiel scootmobielen voor u klaarstaan. De scootmobiel Lion 4 King is bijvoorbeeld een stevige scootmobiel op vier wielen die snelheden kan bereiken van maar liefst 22 km per uur.  Bovendien heeft deze scootmobiel een bereik van maar liefst 70 km, waardoor u gemakkelijk lange natuurritten kunt maken of met goed weer op bezoek kunt in een andere woonplaats. Deze scootmobiel is bovendien Hufterproof. Met de goede wielvering die zowel voor als achter is ingebouwd concurreert deze scootmobiel met de Trophy 6 als het gaat om comfort. Een degelijke driewiel scootmobiel is de Leopard. Met een bereik van 45 km is dit echt een tour scootmobiel en dankzij de extra grote kapiteinsstoel geniet u van nog meer comfort in deze scootmobiel. Wanneer u rugklachten heeft, is de Leopard een aanrader.

Mango Mobility heeft nog meer scootmobielen in het assortiment die een goed alternatief zijn voor de Trophy 6. U kunt deze uitproberen dankzij de demonstratiebus die door heel Nederland rijdt. Deze komt graag bij u langs voor een proefrit. 

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod vaste scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!