• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
City car

City Car

Bent u op zoek naar een comfortabel vervoersmiddel voor binnen de stad? Heeft u de citycar dan al overwogen? De citycar is het alternatief voor de auto als u voornamelijk korte ritjes binnen de stad maakt. Vanwege zijn compacte formaat is het met de citycar aanzienlijk eenvoudiger om in het stedelijk verkeer te manoeuvreren. Bovendien kunt u met de citycar makkelijker een parkeerplek vinden. Niet alleen kunt u zich met de citycar makkelijker bewegen door het verkeer. Ook heeft u geen autorijbewijs nodig om een citycar te mogen besturen. Bovendien hoeft u voor een citycar geen wegenbelasting te betalen.

De laatste jaren is elektrisch vervoer sterk in opkomst. Daarom zijn er de laatste tijd ook steeds meer elektrische citycars verkrijgbaar. De elektrische citycar heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van regulier gemotoriseerd vervoer. Misschien wel het meest voor de hand liggende voordeel van de elektrische citycar is dat deze vanwege zijn elektrische motor geen uitlaatgassen uitstoot. Zo draagt u met een elektrische citycar bij aan een schoner verkeer. Maar wist u ook dat de motor van een elektrische citycar nauwelijks geluid maakt? Ook produceert de elektrische citycar geen trillingen als u stilstaat, bijvoorbeeld als u voor het stoplicht staat te wachten. Zo is de elektrische citycar niet alleen beter voor het milieu, maar geeft deze citycar bovendien meer rijplezier.

Overweegt u om een elektrische citycar te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Wij hebben daarom een breed aanbod aan elektrische citycars. Als u zich wilt oriënteren op ons aanbod, raden wij u aan om gebruik te maken van de vergelijkfunctie op onze website. Dit stelt u in staat om citycars te vergelijken. Natuurlijk bent u voor persoonlijk advies van harte welkom in een van onze winkels. Wij zullen ons best doen om een citycar te vinden die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina E-Cars / brommobielen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze City Cars

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!