• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Servicemedewerker Binnendienst

Mango Mobility is al jarenlang hét warenhuis voor elektrische mobiliteit. Wij bieden in onze dertien vestigingen en drie occasioncenters het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. 

Voor onze afdeling klantenservice in Amsterdam zijn wij op zoek naar een:

Servicemedewerker Binnendienst (40 uur)

Als servicemedewerker heb je dagelijks telefonisch (in- en outbound) contact met klanten.  Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht die je op een prettige manier inzet. Je werkt doelgericht, pro actief en bent pas tevreden als de klant tevreden is.

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift. Je bent klantvriendelijk, servicegericht, flexibel en hebt een oplossend vermogen. Je kunt  zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij?

We bieden je een zelfstandige functie in teamverband bij een sterk groeiende organisatie aan. Werken bij Mango Mobility, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. Daarnaast bieden wij een markconform salaris en beschikken  wij over  een uitstekende CAO en pensioenvoorziening.

Ben jij onze nieuwe Servicemedewerker Binnendienst?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Servicemedewerker Binnendienst Mango Mobility’.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marian Gubbels, op het telefoonnummer 0800-2002.