De 45 km brommobiel

45-km Brommobiel

Duurzaam rijden met een 45 km brommobiel

De 45 km brommobiel is intussen geen bijzondere verschijning meer op de Nederlandse wegen. De wagens vormen sinds hun introductie in de jaren '90 voor steeds meer mensen een aantrekkelijk alternatief voor de bromfiets, fiets of auto. Een groot voordeel is dat je als bestuurder geen rijbewijs nodig hebt. Een compacte brommobiel is daarbij wendbaar in de stad en je zit altijd comfortabel en droog. Met de komst van de elektrische brommobiel is het nu ook mogelijk geworden om je schoon, duurzaam en stil te verplaatsen.

Een elektrische brommobiel rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Dat is ook niet voor niets; het is de milieuvriendelijke oplossing voor uw vervoermiddel. Een elektrische 45 km brommobiel rijdt geruisloos en stoot niets uit. Tevens is de brommobiel compact, waardoor u gemakkelijk plekken in de stad kunt bereiken waar u met een personenauto niet komen kan. En omdat u geen reguliere parkeerplaats nodig hebt kunt u de 45 km brommobiel overal parkeren, desnoods op de stoep. Is er dan iets waar u wel rekening mee houden moet, met deze flexibele en compacte stadsbewoner? Het grootste verschil tussen een elektrische aandrijving en de brandstofmotor is het tanken. Misschien even wennen, maar het is heel gemakkelijk; u kunt de brommobiel gewoon thuis aankoppelen aan het stopcontact. Een 'volle tank' is hiermee vele malen goedkoper dan wanneer u langs de benzinepomp moet. Onderweg kunt u gebruik maken van een van de vele laadpalen. Na het aanvragen van een pasje kunt u de auto overal in het land aankoppelen aan een gewone laadpaal, of een snel-laadpaal. Heeft u veel tijd, dan is de gewone laadpaal de goedkoopste oplossing. Een snel-laadpaal heeft zo'n 30 minuten nodig voor een volle accu. De afstand die u met een 'volle tank' kan rijden verschilt per type brommobiel en loopt uiteen van 60 tot wel 150 kilometer. Ruim genoeg dus om alle vrijheid te hebben in en rondom uw woonplaats.

Uw keuze voor een 45 km brommobiel

Omdat iedere gebruiker verschillende eisen stelt aan zijn vervoermiddel, heeft u bij Mango keuze uit diverse 45 km brommobielen. Alle aangeboden modellen zijn volledig elektrisch en bieden u dus een comfortabele schone rit. Bent u benieuwd hoe het is om een elektrische 45 km brommobiel te rijden? Voor een proefrit bent u van harte welkom op een van de Mango vestigingen.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus