Een 45 km auto kopen

45-km auto kopen

Kies óók voor een 45-km auto

Is er een manier om je duurzaam, snel en comfortabel te verplaatsen zonder rijbewijs? Jazeker; de 45 km auto. Met een 45 km auto, beter bekend als brommobiel, geniet u van de voordelen van een auto, zonder rijbewijs. En met de komst van de elektrische brommobiel reist u sinds kort ook schoner en voordeliger naar uw bestemming. Een 45 km auto kopen is daardoor aantrekkelijker dan ooit. Maar er zijn meer redenen om een brommobiel te kopen.

Waarom moet u een 45 km auto kopen?

Zo komt u tijdens grillen van het Nederlandse weer altijd schoon en droog op bestemming aan. Eenmaal aangekomen hoeft u niet lang te zoeken naar een plekje voor uw compacte brommobiel. De 45 km auto heeft namelijk geen parkeerplaats nodig. Parkeren kan dus voor de deur, desnoods op de stoep; erg handig wanneer u wat minder mobiel bent. Thuisgekomen kunt u de elektrische brommobiel eenvoudig opladen door hem aan het stopcontact te koppelen. Hebt u onderweg onvoldoende stroom? Dan kunt u gebruik maken van een van de vele laadpalen. Met een snellader is de accu al in 30 minuten gevuld. Soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd maar het kostbare bezoek aan de benzinepomp behoort tot de verleden tijd. De afstand die u kunt afleggen op uw volle accu verschilt per model, en loopt uiteen van 55 tot wel 150 kilometer. Zo heeft u altijd voldoende lading voor uw ritten in en rondom de woonplaats.

Welke 45 km auto kopen?

De modellenreeks van Mango groeit en dat betekent meer keus voor u. Zo wordt dit najaar een pick-up variant toegevoegd van het merk Urban Car ZIP. De 'Cargo' beschikt over een bereik tot wel 150 kilometer en is voorzien van een laadruimte van 330 liter. Verder is er natuurlijk keuze uit de meer gangbare 1- en 2 persoon's modellen, bijvoorbeeld van Biro of City Car. Nieuw in 2017 zijn de rijk uitgeruste modellen van het merk Miki. Voor liefhebbers zijn er nu al de bijzondere modellen van Hummer. Er is zelfs een E-tuk te koop, ontworpen naar de populaire Oosterse tuk tuk taxi. Een 45 km auto kopen doet u dus in een van de showrooms van Mango. Maar kom ook gerust langs voor een vrijblijvende proefrit.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-brommobielen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus