• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Mini car

Mini car

De minicar (ook wel brommobiel genoemd) is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de minicar ideaal is binnen het hectische stadsverkeer. De minicar combineert de voordelen van een auto met de voordelen van een bromfiets. Zo bent u in een minicar beschut tegen weer en wind, terwijl het formaat van de minicar u in staat stelt om u soepel door het verkeer te bewegen. Met een minicar is het immers eenvoudiger manoeuvreren en parkeren dan met een auto. Een bijkomend voordeel van de minicar is dat u geen autorijbewijs nodig heeft om deze te mogen besturen. Bovendien betaalt u voor een minicar geen wegenbelasting.

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van de minicar is de elektrische minicar. De elektrische minicar is uitgerust met een elektromotor, in plaats van een verbrandingsmotor. Dit betekent dat de elektrische minicar geen uitlaatgassen uitstoot. Bovendien produceert de motor van een elektrische minicar nauwelijks geluid, en trilt de minicar niet als u even stilstaat, bijvoorbeeld als u voor het stoplicht moet wachten. Dit maakt het mogelijk dat u in een minicar bijvoorbeeld ook ongestoord van muziek genieten terwijl u van A naar B reist. Zo is de elektrische minicar misschien wel het meest comfortabele en milieuvriendelijke vervoersmiddel voor het stedelijk verkeer.

Bent u geïnteresseerd geraakt in het kopen van een elektrische minicar? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan elektrische minicars. Op onze website kunt u onze minicars met elkaar vergelijken. Zo kunt u ontdekken welke minicar het beste voldoet aan uw persoonlijke wensen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen in een van onze winkels. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de minicar die het beste bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Mini Cars

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!