• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Micro car

Micro Car

De afgelopen jaren is de microcar (ook wel brommobiel genoemd) flink in opkomst. Dit is niet verwonderlijk aangezien de microcar het uiterlijk van een kleine auto heeft, maar daarnaast enkele voordelen biedt. Vanwege de afmetingen van de microcar en het snelheidslimiet van 45 km per uur, is de microcar juridisch gezien geen auto. Dit levert het voordeel op dat u geen autorijbewijs nodig hebt om een microcar te mogen besturen.

Omdat de microcar zo compact is, is deze ideaal voor als u voornamelijk ritjes maakt binnen de stad. Aangezien er binnen de bebouwde kom een snelheidslimiet van 50 km per uur geldt, is de snelheidslimiet die voor de microcar geldt nauwelijks merkbaar. Sterker nog, omdat de microcar klein en wendbaar is, kunt u met de microcar veel gemakkelijker manoeuvreren en parkeren dan met een reguliere auto. Zo beweegt u zich met een microcar snel en soepel door het stadsverkeer.

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom hebben wij een breed aanbod in elektrische microcars. De elektrische microcar biedt een aantal voordelen ten opzichte van reguliere gemotoriseerde vervoersmiddelen. Zo stoot de elektrische microcar geen uitlaatgassen uit. Ook maakt de elektrische microcar geen storende motorgeluiden tijdens het rijden. Bovendien produceert de elektrische microcar geen trillingen als u stilstaat, bijvoorbeeld als u voor het stoplicht moet wachten. Zo is de elektrische microcar een comfortabel en milieuvriendelijk alternatief voor de auto.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een microcar? Op onze website kunt u microcars met elkaar vergelijken. Zo kunt u ontdekken welke microcar het beste voldoet aan uw wensen. Wilt u graag persoonlijk advies over het kopen van een microcar? Schroom dan niet, en kom lang in een van onze winkels. Wij gaan graag met u op zoek naar de microcar die het meest geschikt is voor u.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Micro Cars

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!