• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Servicemonteur Buitendienst (m/v)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer tot 45 km/u. Ons assortiment omvat elektrische scootmobielen, E-cars, E-trucks, elektrische fietsen, elektrische scooters en E-steps. Elektrisch rijden heeft de toekomst... en dat merken wij. Mango groeit en breidt het aantal e-mobility stores voortdurend uit. Voor onze technische dienst zijn wij op zoek naar een

Servicemonteur Buitendienst (M/V)

Als servicemonteur in de buitendienst ben je door heel Nederland werkzaam. Je onderzoekt en verhelpt storingen en voert (periodiek) onderhoud uit op locatie. Je werkt zelfstandig en hebt veel contact met klanten, meestal bij hen thuis.

Je aanspreekpunt is onze centrale werkplaats in Amsterdam. Hier wordt de planning gemaakt, worden de werkopdrachten gegeven en kun je (indien nodig dagelijks) onderdelen laden en lossen.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde MTS-opleiding niveau 3 (WTB / Electrotechniek / Electronica / Mechatronica), aangevuld met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Specifieke productkennis op het gebied van elektrische mobiliteit is een pré. Daarnaast ben je klantgericht, communicatief vaardig en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Het mag duidelijk zijn dat service- en resultaatgerichtheid en een hoge mate van nauwkeurigheid essentieel zijn. Gezien het mobiele karakter van deze functie heb je géén 9 tot 5 mentaliteit maar wél rijbewijs B. 

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze afwisselende baan bij een dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar: g.bicker@mangomobility.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar Georgette Bicker via telefoonnummer 0800 2002.