• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Technisch monteur scootmobielen (m/v)

Over Mango Mobility

Elektrisch rijden is de toekomst en Mango Mobility is dé specialist van Nederland in elektrisch vervoer tot 45 km per uur. Wij richten ons enerzijds op de vergrijzing, met als doel mensen zo lang mogelijk zefstandig te laten functioneren. Aan de andere kant kijken we naar de grote steden waar steeds meer problemen ontstaan door de uitstoot van schadelijke stoffen en bieden we vervoer aan wat 100% elektrisch is en zeer geschikt is voor dagelijks gebruik.

Met een Experience Store in Amsterdam en Barneveld en winkels door heel Nederland biedt Mango zowel de particuliere als de zakelijke markt een all-round elektrische mobiliteit formule. Technologie ontwikkelt zich snel dus we zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die wij stellen binnen onze organisatie. En dat doen we eigenlijk ook bij onze mensen.

Mango is een solide en dynamische onderneming, zowel in denken als doen. Dat betekent: professioneel en informeel, stimulerend, servicegericht en betrouwbaar. Er wordt hard gewerkt maar in een informele werksfeer waarbij onze klanten en de service die wij onze klanten willen bieden centraal staan.

Vanwege groei van onze organisatie zijn we voor onze nieuwe locatie in Amsterdam-West per direct op zoek naar een: technisch monteur scootmobielen

Functiecriteria:

- MBO werk- en denkniveau
- Min. 3 jaar werkervaring in technische omgeving
- Branche ervaring met scootmobielen is een pré
- Kennis van elektronica
- Proactief
- Service- en resultaatgericht
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Rijbewijs B (Heftruck certificaat is een pre)
- Woonachtig in omgeving Amsterdam

Heb jij interesse in een afwisselende baan bij een ondernemend en snelgroeiend bedrijf? Stuur dan je CV met korte motivatie naar info@mangomobility.nl