• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Servicemonteur Buitendienst (Mango regio Amsterdam)

Mango Mobility is al jarenlang hét warenhuis voor elektrische mobiliteit. Wij bieden in onze dertien vestigingen en drie occasion centers het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. 

Binnen de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een:

Servicemonteur Buitendienst

Je verricht reparaties en preventief onderhoud aan een breed en merkonafhankelijk assortiment van scootmobielen en andere elektrisch aangedreven voertuigen (tot 45 km/u). De werkzaamheden worden verricht op locatie, veelal bij de klant thuis. Dit doe je met een door ons volledig uitgeruste servicebus. Het stellen van diagnoses, oplossen van storingen, beramen van de kosten en het afrekenen met de klant zijn een cruciale aspecten van je werk.

De planning wordt gemaakt door onze werkplaatsreceptie en je wordt aangestuurd door onze technische dienst. Je meld je bij ons Service Center in Amsterdam om je werkbonnen te bespreken en nieuwe onderdelen op te halen.

Je hebt affiniteit met techniek. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, enthousiast en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn. Ervaring met scootmobielen is een pré. Daarnaast beschik je over een rijbewijs B.

Bij Mango Mobility staat de klant centraal, dus goede communicatievaardigheden zijn belangrijk. Je gedraagt je als een ambassadeur van ons bedrijf. Voordat wij je op pad sturen, wordt je eerst twee tot vier weken intern getraind.

Wat bieden wij?

We bieden je een zelfstandige functie in teamverband bij een sterk groeiende organisatie aan. Je verricht het uitvoerende werk, maar kunt altijd terugvallen op de kennis en kunde van ons service apparaat. Werken bij Mango Mobility, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever.

Naast een goed salaris, uitstekende CAO en pensioenvoorziening, krijg je beschikking over een eigen bus, werkkleding en een mobiele telefoon.

Ben jij onze Servicemonteur Buitendienst?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Servicemonteur Buitendienst Mango Mobility’.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Felix Fonkert, op de telefoonnummers 088-2928223 en 06-12572196.