• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Standaard---Service-en-garantie.jpg

Onze service

Mango Mobility heeft ruim tien jaar ervaring in elektrische mobiliteit met winkels door heel Nederland. De naam 'Mango' is ontstaan uit de combinatie 'man' en 'go', wat mens in beweging betekent. En dat is wat wij willen: mensen in beweging brengen, waardoor leuke dingen dichterbij komen. Voor jong en oud. Al onze producten zijn 100% elektrisch, waardoor u, samen met Mango, zorg draagt aan een betere en schonere wereld.

Garantievoorwaarden

Mango biedt op alle producten uitstekende service- en garantievoorwaarden. Zo zit op al onze producten minimaal 2 jaar productgarantie. Op sommige producten bieden wij zelfs 5 jaaar productgarantie!

Veelgestelde vragen

Kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service bieden. Dat is wat Mango Mobility nastreeft. Heeft u een verzekering voor uw elektrisch vervoermiddel nodig? Zoekt u een servicepunt bij u in de buurt? Wilt u het verschil tussen een 3-wiel en een 4-wielscootmobiel weten of wilt u weten voor welke e-brommobielen u een rijbewijs nodig heeft? Bij veelgestelde vragen geven wij het antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Bel dan naar het gratis telefoonnummer 0800 - 2002 of neem contact met ons op via info@mangomobility.nl.

Eerst informatie?

Vul uw gegevens in

Meer weten over Mango Mobility?

Scootmobiel via PGB

Wanneer u op het punt staat een scootmobiel aan te schaffen, heeft u drie mogelijkheden dit te regelen: het PGB, in natura of via een eigen bijdrage. Onder het kopje PGG/WMO hebben wij de verschillende mogelijkheden voor u uitgelegd.

Achter de schermen bij Mango

 

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

e-mobility nieuws

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!