• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Standaard---Mango-stars.jpg

Mango Stars actie

Mango Mobility is blij met u als klant en beloont haar sterren met de Mango Star Actie. Wij lanceren voor al onze trouwe klanten een unieke klant-werft-klant actie. Deze actie is speciaal opgezet voor de klanten die zo tevreden zijn, dat zij een vriend, collega of familielid naar ons doorverwijzen. Dat is goed voor Mango maar ook voor u, want voor elke nieuwe klant die u aanbrengt bij Mango Mobility, ontvangt u een waardencheque van maar liefst €100,- die wij voor u verzilveren!

Hoe werkt het?

U ontvangt drie waardecheques van €100,-. Wanneer u iemand kent die interesse heeft in producten die Mango Mobility aanbiedt, vult u de gegevens van deze persoon op de achterzijde van de waardecheque in. Naast uw eigen gegevens. U zendt de cheque naar ons toe en wij sturen deze persoon geheel vrijblijvend informatie toe. Indien deze persoon een product van minimaal €995,- bij Mango Mobility aanschaft, verzilveren wij uw cheque en ontvangt u €100,- op uw bankrekening. Indien deze persoon zelf al een van de winkels heeft bezocht en al klant is geworden ontvangt u ook €100,- via uw waardecheque op uw bankrekening. De voorwaarde voor verzilvering van de cheque is dat de nieuwe klant het product betaald heeft. Zijn uw waardecheques op? Neem contact op met onze klantenservice via 0800 - 2002. Zij sturen u nieuwe cheques toe.

Direct de waardecheques aanvragen

Vul hier uw gegevens in

Voor het ontvangen van de kortingscode dient u onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt de unieke kortingscode via het opgegeven e-mailadres. Indien uw e-mailadres niet volledig (of onjuist) is ingevuld, kunnen wij uw aanvraag helaas niet verwerken.

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

e-mobility nieuws

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!