• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Standaard---verzekering.jpg

Verzekering voor uw elektrische voertuig

Heeft u een elektrisch voertuig aangeschaft en wilt u deze graag verzekeren? Dat kan bij Mango Mobility! Samen met onze partner ENRA regelen wij uw verzekering bij aankoop van een van onze producten. U kunt bij Mango Mobility kiezen voor de volgende verzekeringen:

WA-verzekering

Een WA verzekering is de basisverzekering voor uw wettelijke aansprakelijkheiddekt. Deze verzekering dekt de toegebrachte schade specifiek wanneer de schade is ontstaan tijdens de besturing van uw voertuig.

WA+ Casco

De WA+ Casco is de meest uitgebreide verzekeringsvorm. De WA+ volledig casco verzekering dekt, naast de verplichte WA-dekking, de schade aan uw eigen voertuig.

Nationale elo-fietsverzekering

Met de Nationale elo-fietsverzekering is uw elektrisch fiets wereldwijd verzekerd tegen diefstal of tegen diefstal plus beschadiging (casco), voor eenmalige premie, en naar keuze twee, drie of vier jaar lang.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de site van ENRA (www.enra.nl) of belt u met onze klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800 - 2002.

Vele mensen gingen u inmiddels voor. Rijdt u binnenkort ook veilig met Mango?

 

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Eerst informatie?

Vul uw gegevens in

Meer weten over Mango Mobility?

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

e-mobility nieuws

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!