• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
banner-service.jpg

Service bij Mango Mobility

Mango service: u blijft een tevreden klant

Mango vindt service erg belangrijk. 'Service' wordt omschreven als 'alles wat een onderneming doet voor een klant na een aankoop'. Men vergeet nog wel eens dat dit juist bij vervoersmiddelen extra belangrijk is. Ons serviceteam bedient 24 uur al onze klanten door het hele land. Wij zijn erg flexibel en houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Onze service is onder te verdelen in onderhoud en ondersteuning.

Onderhoud aan huis

Wij bieden u de keuze uit een 3-jarige of 5-jarige Serviceplan bestaande uit een compleet pakket onderhouds/reparatie werkzaamheden tegen een voordelig vast tarief per jaar. Periodiek onderhoud voor uw elektrische fiets, scootmobiel, brommobiel of elektrische scooter voorkomt onnodige slijtage, bespaart op termijn kosten en verlengt de levensduur van uw product. U kunt ook kiezen voor losse inspecties of onderhoudsbeurten voor een voordelige vaste prijs per keer.

Onderhoud in de Mango stores

U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud of de reparaties in een van onze stores uit te laten voeren. U hoeft geen afspraak te maken.  

Mango’s 24-uurs pechhulpdienst

Wij wensen u met uw scootmobiel, brommobiel, elektrische fiets of elektrische scooter natuurlijk heel veel rijplezier toe. Maar helaas is pech onderweg niet uit te sluiten. En niets is zo vervelend als pech onderweg. Daarom biedt Mango Mobility een 24-uurs pechhulpdienst. En wij gaan niet weg, voordat u weer veilig de weg op kunt! Wanneer uw elektrisch vervoermiddel niet ter plaatse kan worden gerepareerd, zorgen wij voor vervangend vervoer.

Tips voor onderweg:

  1. Zorg dat u een mobiele telefoon bij u heeft en dat deze is opgeladen. Hulp kan alleen worden verleend als u telefonisch bereikbaar bent.
  2. Zorg ervoor dat u in een gebied bent waar men met een servicebus kan komen.

Bij Mango is veel mogelijk. Wij vertellen u graag meer over onze servicemogelijkheden en verzekeringen. Bel vrijblijvend 0800 - 2002.

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

e-mobility nieuws

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!