• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Een traplift: omdat geen huis hetzelfde is

Ons huis is onze veilige basis waar we het liefst zo lang mogelijk willen blijven wonen. Elektrische mobiliteit voor binnenshuis draagt daar aan bij: met een aantal hulpmiddelen wordt het gemakkelijker om u binnen uw huis te verplaatsen. Geen huis is echter hetzelfde: meerdere verdiepingen of gelijkvloers, een gedeelde ingang met een trappetje of een royale achterom – en dat is nu net wat uw huis tot uw thuis maakt.

Een traplift maakt uw huis bereikbaar
Voor woningen met verschillende verdiepingen kan een traplift een uitkomst zijn. Trapliften zijn er in net zoveel verschillende uitvoeringen als er trappen zijn: recht of met één of meerdere bochten, steil of glooiend. Hierdoor is de installatie van een traplift altijd maatwerk. Van het grootste belang is de kwaliteit van de traplift. U wilt immers kunnen vertrouwen op een veilige lift die probleemloos functioneert. Mango werkt daarom samen met Handicare: de marktleider in trapliften die meer dan 100 jaar ervaring combineert met een bijzonder breed assortiment waarin altijd een oplossing gevonden kan worden die perfect past bij uw specifieke woonsituatie.

Hoe gaat het in zijn werk?
De mobiliteitsadviseurs van Mango en Handicare bogen op jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van een deskundig advies voor mobiliteitsoplossingen binnen uw huis – helemaal gratis en vrijblijvend. Via ons gratis servicenummer 0800 2002 of kunt u een afspraak plannen met één van onze adviseurs. Zij bekijken graag samen met u welke mobiliteitsmogelijkheden voor u een oplossing kunnen brengen – zonder verdere verplichtingen. Ook in huis brengt Mango de leuke dingen graag dichterbij!

Wilt u meer weten over de trapliften van Handicare? Of in een persoonlijk gesprek ontdekken of een traplift iets voor u is?

Lees meer over het trapliftspreekuur

Vul het contactformulier in

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

e-mobility nieuws

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!