• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
vbImgProductOverview.jpg

Leasemogelijkheden

Bij Mango Mobility is het mogelijk producten te leasen. Hiervoor zijn twee opties: de operational lease en de financial lease. Hieronder worden beide vormen kort toegelicht.

Operational lease

Operational lease is een vorm van lease die sterk lijkt op huren. De overeenkomst kan meestal op korte termijn worden opgezegd en het economimsch risico ligt bij de lessor. Er is sprake van 'off-balance financiering'. Dit betekent dat de lessee de zaak niet op zijn balans hoeft te nemen.

Wanneer u besluit een elektrisch product van Mango Mobility in te zetten, betekent dit dat u een vast bedrag per maand voor het gebruik, het onderhoud en eventuele reparaties kwijt bent. U weet dus op voorhand waar u voor betaalt, waardoor u geen risico op eventuele onvoorziene kosten loopt.

Het grootste voordeel van operational lease is dat er geen investering  nodig is en u deze liquide middelen kunt blijven gebruiken voor de core business van uw onderneming.

Financial lease

Financial lease is een vorm van lease die sterk lijkt op huurkoop. De looptijd van de lease-overeenkomst is over het algemeen gelijk aan de economische levensduur van het geleasde product. Het economisch risico ligt hier bij de lessee en deze neemt de zaak op zijn balans op. Aan het einde van de leaseperiode heeft de lessee het recht om het juridisch eigendom van de geleasde zaak te verwerven tegen betaling van de (lage) boekwaarde van dat moment.

Wanneer u besluit een elektrisch product van Mango Mobility in te zetten, betekent dit dat alle kosten voor onderhoud en eventuele reparaties voor uw rekening komen. Aan het einde van de looptijd neemt u het product over tegen de boekwaarde.

Het grootste voordeel van financial lease is dat u aan het eind van de  looptijd eigenaar wordt van de scootmobiel, maar niet (vooraf) een grote investering hoeft te doen.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina over:

Scootmobiel leasen

Scootmobiel huren

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Eerst informatie?

Vul uw gegevens in

Meer weten over Mango Mobility?

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!