• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
vbImgProductOverview.jpg

Partners van Mango Mobility

Mango heeft met meerdere bedrijven partnerships op strategisch of actiematig gebied. Hieronder vindt u een overzicht van deze partners.

NKC
De NKC is de grootste camperclub van Europa. Met als basis ruim 30.000 leden zijn is de NKC het inspiratie - en expert platform voor de camperaar. Advies en camperplaatsontwikkeling zijn cruciaal in de belangenbehartiging. Reizen, verzekeren en een juridische helpdesk behoren tot de dienstverlening.

Longfonds
Het Longfonds strijdt voor gezonde longen en tegen ongeneeslijke longziekten. Daarom financiert het Longfonds wetenschappelijk onderzoek en werkt aan gezonde lucht binnen en buiten voor iedereen. Als patiëntenvereniging komt het Longfonds op voor de belangen van longpatiënten.

BDO Accountants en Adviseurs
Relatie en Kwaliteit vormen de speerpunten van BDO. Dankzij de persoonlijke, vaak langdurige klantrelaties kan BDO kwaliteit op maat leveren. BDO is een belangrijke partner bij het verstrekken van informatie over fiscale en financiële mogelijkheden bij de implementatie van elektrisch vervoer binnen de zakelijke markt.

Stern
Stern staat voor geïntegreerde dienstverlening in de automarkt, voor autobedrijven met toonaangevende merken, voor zakelijke en financiële autodienstverlening en voor autotechniek waaronder professioneel autoschadeherstel. Kortom een compleet mobiliteitspakket voor de Sternklant, met een focus op dienstverlening en duurzaamheid.

Stern en Mango werken nauw samen op het gebied van individuele mobiliteit. Een aantal Mango Stores is opgezet als shop-in-shop in een Stern-vestiging.
 

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Eerst informatie?

Vul uw gegevens in

Meer weten over Mango Mobility?

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!