• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
 • Gekwalificeerde servicemonteurs
 • 12 winkels door heel Nederland
vbImgProductOverview.jpg

Scootmobiel huren

De aanschaf van een scootmobiel kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Het kan echter ook gemakkelijker: bij Mango Rent huurt u al een scootmobiel vanaf € 1,95 per dag! Wij bieden een ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige scootmobielen en u bent daarbij geheel ontzorgd tegen een overzichtelijk maandbedrag: pechhulp, all-riskverzekering en service en onderhoud worden voor u geregeld.

Tips bij het huren

Als u een scootmobiel wilt huren is het een goed idee om eerst uw wensen op een rijtje te zetten. Wilt u met de scootmobiel graag meerijden met iemand die fietst, dan is het aan te raden om een model te kiezen dat hard genoeg kan rijden. Een scootmobiel met een maximumsnelheid van 12 km/u is dan misschien niet zo’n goed idee. Een model dat 17 of zelf 22 km/u kan halen is in dit geval waarschijnlijk een betere keuze. Door uw wensen en behoeften goed op een rijtje te zetten, kunt u een goede keuze maken en hoeft u niet teveel te betalen. Een scootmobiel met een grote actieradius kan bijvoorbeeld wel heel aantrekkelijk lijken, maar als u alleen korte ritjes maakt kunt u wellicht met een scootmobiel met minder bereik af, waarvoor u minder betaalt.

Ruime keuze

Als u een scootmobiel gaat huren bij Mango Mobility heeft u keuze uit verschillende modellen uit onze collectie scootmobielen. Wij zetten de vier meestverkochte scootmobielen voor u op een rij. Elk van deze scootmobielen is robuust en betrouwbaar; welke scootmobiel voor u de beste keuze is hangt af van uw situatie en uw persoonlijke wensen. Tevens is het mogelijk onze e-cars te huren! Zo huurt u onze nieuwe Urban Car ZIP voor € 13,- per dag!

Panther 4

Als u een scootmobiel wilt huren die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken, dan is de Panther 4 een goede keuze. Deze scootmobiel heeft een bescheiden formaat en heeft een kleine draaicirkel. U heeft voor deze scootmobiel dus niet veel ruimte nodig. De scootmobiel beschikt over een comfortabele stoel en levert betrouwbare prestaties.

Leopard 3 en Tiger 4

Als u een scootmobiel wilt huren om vooral buiten mee de weg op te gaan dan zijn de Leopard 3 en de Tiger 4 prima keuzes. De Leopard 3 is dankzij de drie wielen bijzonder wendbaar. Bovendien heeft deze scootmobiel extra veel beenruimte, waardoor deze scootmobiel huren in het bijzonder aan te raden is voor mensen met heup- of knieproblemen. De Tiger 4 biedt door het ontwerp met vier wielen grote stabiliteit, waardoor u met deze scootmobiel met een veilig gevoel op pad kunt.

Lion 4

Als u veel op stap wilt met uw scootmobiel en u met hoge snelheid wilt verplaatsen kunt u ervoor kiezen de Lion 4 te huren. Met deze scootmobiel kunt u maar liefst met een snelheid van 22 km/u rijden. Bovendien heeft deze scootmobiel een bereik van 70 km. Als u deze scootmobiel gaat huren hoeft een flinke tocht dus geen probleem te zijn!

Een scootmobiel huren bij Mango Mobility

Wilt u liever voor een lange(re) periode een scootmobiel huren? Ook dat is mogelijk bij Mango: via Mango Renthuurt u namelijk al een scootmobiel vanaf € 1,95 per dag! Bij het aangaan van een huurovereenkomst voor 36 maanden hoeft u geen grote betaling vooraf te voldoen, maar betaalt u enkel een overzichtelijk maandbedrag. Meer informatie hierover vindt u op www.mangorent.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een scootmobiel huren of leasen bij Mango Mobility? Dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met onze klantenservice via het het gratis telefoonnummer 0800-2002. Of kom langs in een van onze winkels, waar onze mobiliteitsadviseurs u graag verder helpen!

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landelijke thuisservicedienst
 • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Eerst informatie?

Vul uw gegevens in

Meer weten over Mango Mobility?

Waar ga ik de scootmobiel voor gebruiken?

 • Wil ik de scootmobiel meenemen in de auto?
  Op pad met de scootmobiel in de kofferbak van de auto? Dan wilt u een opvouwbare scootmobiel kopen. Bent u dit niet van plan, is het verstandig om een vaste scootmobiel te kopen.
 • Hoe ver wil ik rijden?
  De scootmobielen van Mango Mobility hebben standaard een actieradius van 70 kilometer. Wilt u langer kunnen genieten van uw scootmobiel? Geen probleem, als u dit doorgeeft aan uw adviseur, helpt hij graag uw actieradius vergroten.
 • Ga ik op pad met boodschappen?
  Gaat u vaak boodschappen doen? Of heeft u zelf een hoger lichaamsgewicht? Wij adviseren u in een solide scootmobiel die u dient voor het doel wat u voor ogen heeft.

Een scootmobiel kopen via Mango Mobility

Mango Mobility begrijpt dat het geen gemakkelijke keuze is om een scootmobiel te kopen. De investering is groot, maar de duurzaamheid van de scootmobiel ook; de aankoop van een scootmobiel doet u voor de rest van uw leven. Daarom is het van belang goed geïnformeerd te worden over het kopen van een scootmobiel. Mango Mobility neemt graag met u uw wensen door en adviseert zo goed mogelijk in welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u kiezen voor een vaste scootmobiel, waarmee u ver en hard kunt rijden. Maar wanneer u van plan bent de scootmobiel in de auto mee te nemen, is de opvouwbare scootmobiel een goede optie. Wilt u een scootmobiel kopen maar eerst proberen in uw eigen omgeving? Dagelijks rijden er demonstratiebussen van Mango Mobility door heel Nederland waardoor u de scootmobiel die u op het oog hebt kunt proberen. Dit kan ook in onze showrooms, Mango Mobility heeft winkels door heel Nederland. Kies voor de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt om uw scootmobiel uit te kiezen.

Wilt u hulp bij het kopen van een scootmobiel? U kunt de tips beantwoorden en naar ons toe mailen. Wij weten exact welke modellen scootmobielen er bij uw vraag aansluiten. Vul hiervoor het contactformulier in en wij adviseren u per telefoon of natuurlijk bij u thuis.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landelijke thuisservicedienst
 • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!