• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
vbImgProductOverview.jpg

Mango Stars actie

Mango Mobility is blij met u als klant en beloont haar sterren met de Mango Star Actie. Wij lanceren voor al onze trouwe klanten een unieke klant-werft-klant actie. Deze actie is speciaal opgezet voor de klanten die zo tevreden zijn, dat zij een vriend, collega of familielid naar ons doorverwijzen. Dat is goed voor Mango maar ook voor u, want voor elke nieuwe klant die u aanbrengt bij Mango Mobility, ontvangt u een waardencheque van maar liefst €100,- die wij voor u verzilveren!

Hoe werkt het?

U ontvangt drie waardecheques van €100,-. Wanneer u iemand kent die interesse heeft in producten die Mango Mobility aanbiedt, vult u de gegevens van deze persoon op de achterzijde van de waardecheque in. Naast uw eigen gegevens. U zendt de cheque naar ons toe en wij sturen deze persoon geheel vrijblijvend informatie toe. Indien deze persoon een product van minimaal €995,- bij Mango Mobility aanschaft, verzilveren wij uw cheque en ontvangt u €100,- op uw bankrekening. Indien deze persoon zelf al een van de winkels heeft bezocht en al klant is geworden ontvangt u ook €100,- via uw waardecheque op uw bankrekening. De voorwaarde voor verzilvering van de cheque is dat de nieuwe klant het product betaald heeft. Zijn uw waardecheques op? Neem contact op met onze klantenservice via 0800 - 2002. Zij sturen u nieuwe cheques toe.

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Eerst informatie?

Vul uw gegevens in

Meer weten over Mango Mobility?

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!