• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
 • Gekwalificeerde servicemonteurs
 • 12 winkels door heel Nederland
vbImgProductOverview.jpg

Wat biedt Mango Mobility?

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Wij richten ons op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km p/u). Wij bieden u de meeste keuze in scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische scooters (brom-/snorfietsen), e-steps en/of e-cars tegen de scherpste prijzen. Wij bieden een duurzame mobiliteitsoplossing voor alle leeftijdsgroepen: van 16 jaar tot 96 jaar. Naast consumenten biedt Mango ook een totaaloplossing op het gebied van elektrisch vervoer voor bedrijven. Mango Mobility volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van accutechnologie op de voet en streeft ernaar al haar producten van de nieuwste EV-technologie te voorzien. Hiermee garandeert zij optimale prestaties, veiligheid en kwaliteit.

Mango Mobility is een handelsnaam van Mango Mobility Services B.V. (Purmerend), KvK: 61783722.

Scootmobielen

Elke scootmobiel van Mango Mobility wordt in Berlijn ontworpen door een Duits industrieel architect. De productie van de scootmobielen vindt plaats in Taiwan. De Duitse degelijkheid typeert de Mango scootmobiel. Alle scootmobielmodellen zijn van uitstekende kwaliteit, eenvoudig te bedienen en onderscheiden zich van andere scootmobielen qua prestatie. De nieuwe Mango scootmobielen volgen qua ontwerp de ontwerpers in de automobielindustrie. De oudbollige uitstraling van de scootmobiel is hiermee voorgoed voorbij. Al onze scootmobielen hebben levenslange garantie op het chassis en 24 maanden op de niet-verslijtbare onderdelen. De meest innovatieve scootmobiel is de Luggie opvouwbare scootmobiel. De Luggie is de lichtste opvouwbare scootmobiel ter wereld en als enige voorzien van een Lithium-accu. De Luggie is niet alleen licht, maar ook uitzonderlijk compact waardoor hij in een kleine tas mee op reis te nemen is. Bent u op zoek naar een opvouwbare scootmobiel of vaste scootmobiel? Geen probleem! Wij bieden u een betaalbare oplossing die bij u past. U rijdt namelijk al een scootmobiel vanaf €495,-.

E-cars

Onze e-cars garanderen u altijd de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De oplaadtijd van onze e-cars bedraagt slechts anderhalf uur! Al onze producten zijn voorzien van de nieuwste Lithium-accu technologie.

Elektrische scooters

De elektrische scooters van Mango Mobility zijn niet alleen mooi qua design. Deze elektrische scooters zijn ook volledig naar eigen wens te modelleren. Denk hierbij aan accupakket, kleur, buddyseat, logo of accessoires. Door het constante hoge koppel trekt hij zeer snel op en is de elektrische scooter vrijwel geruisloos. Het lage zwaartepunt zorgt voor zeer aangename rijeigenschappen. Elektrische scooters hebben weinig onderhoud nodig, waardoor u nog meer kosten bespaart. In verhouding tot een benzinescooter of een kleine auto is een elektrische scooter vele malen goedkoper. Niet alleen de aanschafprijs, maar ook het verbruik ligt lager dan bij de gemiddelde ‘boodschappenauto’. Doordat de benzineprijzen de laatste jaren sterk zijn toegenomen is benzinerijden duurder geworden. Een elektrische scooter rijden kost slechts €0,44 per 100 kilometer!

Elektrische fietsen

Mango Mobility biedt elektrische fietsen in vier segmenten. Het assortiment bestaat uit: Urban, Sportief, Comfort en Compact. Hierdoor biedt Mango je de mogelijkheid de elektrische fiets te kiezen die het beste bij u past. Fietsen op een elektrische fiets is zo eenvoudig en grensverleggend dat men er gemiddeld gezien grotere afstanden mee overbrugt. Hierdoor wordt er meer bewogen, aangezien elektrisch fietsen nog steeds fietsen is. De elektrische fiets is daarmee een zeer goed alternatief voor de auto geworden! Doordat elektrisch fietsen als licht en comfortabel gezien wordt, is het ideaal voor in de binnenstad. Korte ritjes op de elektrische fiets kunnen gewoon gefietst worden, zonder dat men doodmoe of bezweet op het werk verschijnt. Wij bieden een groot assortiment betaalbare elektrische fietsen.

Mango e-mobilitystores in Nederland

Mango heeft met winkels in Almelo, Amsterdam (tijdelijk gesloten), Baarn, Barneveld, Brielle, Grou, Haarlem, Haren, 's Hertogenbosch, Rotterdam, Utrecht, Wateringen en Weesp een landelijk netwerk aan Mango Servicepunten, de elektrische mobiliteitsoplossing bij u in de buurt. Met een eigentijdse uitstraling en een betrouwbare ouderwets goede service, combineert Mango Mobility de kwaliteit van toen in een elektrische mobiliteit totaalconcept van nu. Rijdt u binnenkort ook Mango?

Gratis demonstratie bij u thuis

Bent u niet in de gelegenheid om naar een van onze winkels toe te komen? Geen probleem bij Mango Mobility! Wij komen graag bij u aan huis, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving onze producten kunt uitproberen.

Een thuisdemonstratie van Mango kost u niets en verplicht u tot niets, maar is bij uitstek bedoeld om u zo goed mogelijk te helpen om de juiste productkeuze te maken. Voor een afspraak belt u 0800 - 2002 of maakt u gebruik van ons online formulier.

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landelijke thuisservicedienst
 • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Eerst informatie?

Vul uw gegevens in

Meer weten over Mango Mobility?

Waar ga ik de scootmobiel voor gebruiken?

 • Wil ik de scootmobiel meenemen in de auto?
  Op pad met de scootmobiel in de kofferbak van de auto? Dan wilt u een opvouwbare scootmobiel kopen. Bent u dit niet van plan, is het verstandig om een vaste scootmobiel te kopen.
 • Hoe ver wil ik rijden?
  De scootmobielen van Mango Mobility hebben standaard een actieradius van 70 kilometer. Wilt u langer kunnen genieten van uw scootmobiel? Geen probleem, als u dit doorgeeft aan uw adviseur, helpt hij graag uw actieradius vergroten.
 • Ga ik op pad met boodschappen?
  Gaat u vaak boodschappen doen? Of heeft u zelf een hoger lichaamsgewicht? Wij adviseren u in een solide scootmobiel die u dient voor het doel wat u voor ogen heeft.

Een scootmobiel kopen via Mango Mobility

Mango Mobility begrijpt dat het geen gemakkelijke keuze is om een scootmobiel te kopen. De investering is groot, maar de duurzaamheid van de scootmobiel ook; de aankoop van een scootmobiel doet u voor de rest van uw leven. Daarom is het van belang goed geïnformeerd te worden over het kopen van een scootmobiel. Mango Mobility neemt graag met u uw wensen door en adviseert zo goed mogelijk in welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u kiezen voor een vaste scootmobiel, waarmee u ver en hard kunt rijden. Maar wanneer u van plan bent de scootmobiel in de auto mee te nemen, is de opvouwbare scootmobiel een goede optie. Wilt u een scootmobiel kopen maar eerst proberen in uw eigen omgeving? Dagelijks rijden er demonstratiebussen van Mango Mobility door heel Nederland waardoor u de scootmobiel die u op het oog hebt kunt proberen. Dit kan ook in onze showrooms, Mango Mobility heeft winkels door heel Nederland. Kies voor de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt om uw scootmobiel uit te kiezen.

Wilt u hulp bij het kopen van een scootmobiel? U kunt de tips beantwoorden en naar ons toe mailen. Wij weten exact welke modellen scootmobielen er bij uw vraag aansluiten. Vul hiervoor het contactformulier in en wij adviseren u per telefoon of natuurlijk bij u thuis.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landelijke thuisservicedienst
 • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!