• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Met de Stromer snel door Amsterdam

Amsterdam, onze prachtige maar ook drukke hoofdstad. Inwoners van Amsterdam weten als geen ander hoe hoog het parkeerprobleem hier is. Over de kosten nog maar niet te spreken. Fietsend door Amsterdam komt u uit op de mooiste plekjes, maar dit kan ook sneller. Met 45 kilometer per uur genieten van de frisse wind zonder last te hebben van files en het zoeken naar een parkeerplaats. Dat is de Stromer van Amsterdam. De snelle e-bike van Zwitserse kwaliteit. Ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer, om Amsterdam te ontdekken, voor de sportieve fietser of voor degene die meer dan alleen ondersteuning wenst tijdens het fietsen. De voordelen van gemotoriseerd verkeer en toch milieuvriendelijk rijden. Stijlvol en met een sterk vermogen. Wie eenmaal de Stromer in Amsterdam heeft ontdekt kan zich geen leven zonder meer voorstellen. En geheel terecht.

De Stromer in Amsterdam met trapondersteuning

De Stromer heeft nog veel meer voordelen. Zo is deze niet alleen van Zwitserse kwaliteit, ook is deze uniek binnen de elektrische fietsen. Trapondersteuning tot maximaal 45 kilometer per uur, waar anders vindt u dit dan bij de Stromer? De geavanceerde technologie maken van deze fiets een krachtpaard. De accu is goed weggewerkt en daardoor niet zichtbaar. Het hoge accubereik zorgt ervoor dat u heel wat van Amsterdam kunt zien. Bovendien bespaart u veel kosten op autobrandstof. Fiets naar het Rijksmuseum of naar het van Gogh museum. Ontdek de dieren in Artis of bezoek het Anne Frank huis. Amsterdam is de fietsstad bij uitstek. Fietsen met de Stromer door Amsterdam is niet alleen erg leuk maar ook nog eens gezond. Zo brengt u meer tijd in de buitenlucht door en heeft u hart voor het milieu.

Zelf de Stromer uitproberen

Wij hoeven u niet te overtuigen van de kracht en de elegantie van de Stromer, dit doet deze e-bike vanzelf. Amsterdam herbergt meer dan 600.000 fietsen. Autoverkeer heeft het moeilijk in de drukke binnenstad. Met de Stromer ervaart u het beste van twee werelden. Fietsen was nog nooit zo leuk en ontspannen. Fietsen langs de Amstel of het IJ. Een dagfietstocht langs de 30 mooiste straten van Amsterdam. Met mooie bezienswaardigheden waaronder het Vondelpark en de beurs van Berlage. Woon-werkverkeer of omdat u gewoon van fietsen houdt: de Stromer in Amsterdam is er ook voor u. U kunt nu zelf de Stromer e-bike uitproberen. In onze winkel in Amsterdam staat de Stromer op u te wachten. Klaar om zijn kracht aan u te tonen. Wij zien u graag terug in Amsterdam.

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Stromer-modellen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!