• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrisch rijden amsterdam

Elektrisch rijden amsterdam

Grote steden als Amsterdam kampen met de overlast die gemotoriseerd verkeer teweegbrengt. Reguliere auto’s en scooters zorgen voor geluidsoverlast in Amsterdam. Ook zorgt het gemotoriseerd verkeer voor een uitstoot van uitlaatgassen. Dit zorgt voor een slechter leefklimaat in Amsterdam. Gelukkig is er een nieuwe ontwikkeling die deze problematiek kan oplossen. Elektrisch rijden is in opkomst in Amsterdam. Elektrisch rijden heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van regulier gemotoriseerd vervoer. Bij elektrisch rijden worden geen uitlaatgassen uitgestoten. Dit komt de luchtkwaliteit van Amsterdam, en daarmee de gezondheid van de inwoners van Amsterdam, ten goede. Bij elektrisch rijden wordt gebruik gemaakt van elektromotoren. Elektromotoren maken nauwelijks geluid. Daardoor vermindert elektrisch rijden het geluidsoverlast in Amsterdam.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van elektrisch rijden? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch rijden. Onze winkels kunt u vinden door heel het land, onder andere in Amsterdam. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Zo vindt u in Amsterdam onze e-cars, e-tuks, elektrische scooters, elektrische fietsen, en zelfs de elektrische mini-Hummer! Voor elke situatie hebben wij een state-of-the-art oplossing. Wij streven er naar om elektrisch rijden voor elke inwoner van Amsterdam mogelijk te maken. Onze producten zijn daarom scherp geprijsd. Zo is elektrisch rijden niet een trend voor de welgestelde Amsterdammer. In plaats daarvan is elektrisch rijden een duurzame oplossing voor ieder budget.

Wij zijn u graag van dienst met advies over elektrisch rijden. Schroom daarom niet om langs te komen in ons experience center in Amsterdam. Hier staan al onze elektrische voertuigen rijklaar uitgestald. Zo kunt u de mogelijkheden van elektrisch rijden zelf ervaren. Onze medewerkers helpen u graag met bij het kijken naar welke vorm van elektrisch rijden het beste bij u past. Elektrisch rijden heeft de toekomst!

Informatiepakket aanvragen

Locatie

U vind onze winkel in Amsterdam aan Baionen 6.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrisch rijden?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!