• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Tweedehands opvouwbare scootmobiel

Tweedehands opvouwbare scootmobiel

Een scootmobiel is onmisbaar voor mensen die slecht ter been zijn of om andere gezondheidsredenen geen lange afstanden meer kunnen lopen. Met een opvouwbare scootmobiel kunt u overal komen: hij past in de kofferbak van uw auto en is snel uit te vouwen.

Een tweedehands scootmobiel

Overweegt u een op te vouwen scootmobiel aan te schaffen maar lopen de kosten hiervoor te hoog op? Niet iedereen kan of wil een nieuwe kopen. Mango heeft hier de oplossing voor: tweedehands aanschaffen met de voordelen van nieuw! Mango is dé specialist op het gebied van opvouw-bare scootmobielen. Met het ruime assortiment is er ook altijd een tweedehands scootmobiel opvouwbaar beschikbaar. Zo vindt u zeker wat u zoekt. Omdat een keuze maken moeilijk is, helpen wij u graag en voorzien u van het nodige advies. Of u nu voor een nieuwe of tweedehandse gaat, een vaste of een opvouwbare scoot-mobiel: bij Mango kunt u vertrouwen op eerlijk en transparant advies.

De voordelen van een opvouwbaar scoot-mobiel

Een vaste scootmobiel geeft weliswaar meer stabiliteit, met een die op te vouwen is komt u echt overal. Niet alleen rijdt deze makkelijk door winkelstraten of over wandelpaden, u neemt uw scootmobiel overal mee naar toe. Het handige mechanisme maakt het mogelijk de scootmobiel op te vouwen en in de kofferbak van uw auto mee te nemen. Maar ook wanneer u een kleine bergruimte heeft is een opvouwbare scootmobiel erg handig. Zo staat deze nooit in de weg. Heeft u geen opvouwbare nodig maar zoekt u een vaste scootmobiel? Ook dan kan Mango u helpen met het uitgebreid aanbod aan tweedehands modellen.

Garantie en pechhulp

De 2de hands modellen van Mango zijn niet alleen voordelig geprijsd, ze bieden ook nog eens vele andere voordelen. Zo worden ze altijd gecontroleerd en helemaal nagekeken, zodat ze honderd procent in orde zijn. Mango vindt het belangrijk dat u veilig de weg op gaat. Daarnaast wordt er bij iedere tweedehands scootmobiel die opvouwbaar is garantie geleverd. Mocht er, ondanks al onze goede zorgen, toch iets mis zijn met uw scootmobiel dan helpt Mango u snel en deskundig. Wij voeren de reparatie snel uit zodat u niet afhankelijk hoeft te zijn van anderen. Helaas kan het gebeuren dat uw scoot-mobiel onderweg stil komt te staan. Ook hiermee willen wij u helpen en daarom krijgt u een jaar lang gratis pechhulp van de ANWB. Waar u zich ook bevindt, de ANWB komt naar u toe en helpt u snel weer op weg.

Bekijk onze occasions of bekijk onze Leasemogelijkheden op Mangorent.nl:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!