• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Venray

Scootmobiel Venray

Een scootmobiel is een voertuig die steeds vaker gezien wordt in het straatbeeld. Dat komt mede doordat er steeds meer oudere mensen zijn en mensen graag zelfstandig willen zijn. Een scootmobiel is uitermate geschikt als u niet meer (lang) kunt lopen, maar toch graag mobiel wilt zijn. Ook zien we de scootmobiel in Venray steeds vaker op straat. Met een snelheid van maximaal 19 km per uur kunt u met een scootmobiel de meeste fietsers met gemak bijbenen. En met de elektromotor is het net zo milieuvriendelijk als de fiets. Een goede vervanger dus als u niet meer zo gemakkelijk de fiets kunt pakken.

Scootmobiel in Venray

De relatief kleine stad gelegen in het noorden van Limburg ligt niet ver van de grotere steden Nijmegen en Venlo. Om die steden met een scootmobiel vanuit Venray te bezoeken is misschien wat ver weg, maar in Venray zijn ook genoeg uitstapjes te maken met de scootmobiel. Rijd gemakkelijk met uw scootmobiel door het Venrays Museum, of geniet van de prachtige St. Petrus Bandenkerk. Op een mooie zonnige dag kunt u met de scootmobiel ook een wat verder uitstapje maken. Maak bijvoorbeeld een heerlijk ritje naar Overloon en bezoek daar het Nederlands Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum.

Wij komen naar u toe

Inmiddels hebben we al 15 vestigingen in Nederland. We vinden het belangrijk om iedereen in Nederland een scootmobiel te kunnen bieden. Daarom komen we naar u toe, zodat u thuis kunt blijven. Wij demonstreren de scootmobiel voor u en u kunt een proefrit maken. Zo kunt u bekijken of het u bevalt en een scootmobiel uitkiezen die aan uw wensen voldoet.We geven u als tip om van tevoren in ons assortiment op de website te kijken en gebruik te maken van de vergelijkfunctie. Zo heeft u al een een idee welke verschillende scootmobielen er zijn en weet u misschien al welke u graag zou uit willen proberen. Bij de zoektocht naar de juiste scootmobiel in Venray staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te voorzien van informatie en het beantwoorden van vragen.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over scootmobielen bij u in de buurt:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!