• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Tweedehands scootmobielen

Tweedehands scootmobielen

Een goede scootmobiel gaat lang mee, en daarom zijn er aardig wat scootmobielen tweedehands beschikbaar. Het zou zonde zijn als deze niet meer gebruikt werden. Daarom verkoopt Mango Mobility ook tweedehands scootmobielen. Door een tweedehands scootmobiel te kopen doet u uw portemonnee en het milieu een plezier.

Mango biedt tweedehands scootmobielen van alle merken aan. Zo heeft u ook als u een occasion koopt ruime keus. Ook vouwscootmobielen kunt u bij ons tweedehands krijgen. Op onze outletpagina vind u een overzicht van tweedehands scootmobielen die wij op dit moment aanbieden.

Voor tweedehands scootmobielen betaalt u minder dan voor nieuwe. Het is echter wel fijn dat u zeker weet dat de tweedehands scootmobielen die u bekijkt ook technisch in orde zijn. Bij Mango Mobility kunt u hiervan op aan. Alle tweedehands scootmobielen die wij aanbieden zijn uitgebreid getest en gereviseerd. Onze tweedehands scootmobielen rijden daardoor weer als nieuw. Wij geven zelfs garantie op onze tweedehands scootmobielen. Met een tweedehands scootmobiel hoeft u dus geen concessies te doen aan uw rijcomfort en u kunt zich ervan verzekeren dat de scootmobiel in goede staat is.

Ook bij tweedehands scootmobielen biedt Mango een jaar gratis pechhulp van de ANWB. Dit betekent dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt rekenen op directe hulp van de Wegenwacht Scootmobiel Service. Mocht u onverhoopt pech hebben met uw scootmobiel, dan wordt u direct geholpen. Als het probleem met uw tweedehands scootmobiel niet direct verholpen kan worden, brengt de ANWB u en uw scootmobiel naar huis, naar de reparateur, of naar uw bestemming.  Zo blijft u mobiel!

Een tweedehands scootmobiel heeft u bij Mango al vanaf €495,-! Kijk hier voor het actuele aanbod.

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!