• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Tweedehands opvouwbare scootmobiel

Tweedehands opvouwbare scootmobiel

Een scootmobiel is een verrijking voor ouderen en mensen die in hun mobiliteit beperkt zijn. Een tweedehands scootmobiel kan enorm in de kosten schelen. Daarnaast biedt het zeker nog andere voordelen: uw tweedehands scootmobiel wordt bij ons uitvoerig getest en waar nodig aangepast. Ook is uw tweedehands scootmobiel verzekerd van garantie en een jaar lang pechhulp onderweg.

De voordelen van een tweedehands opvouwbare scootmobiel

Mensen die veel reizen of hun scootmobiel graag mee willen nemen in de auto of het openbaar vervoer kunnen kiezen voor een opvouwbare scootmobiel. Doordat deze in te klappen is neemt hij weinig ruimte in. Handig voor op reis, maar ook voor thuis. Bij Mango vindt u een tweedehands opvouwbare scootmobiel voor een eerlijke prijs. Een gebruikte opvouwbare scootmobiel kan nog jarenlang meegaan. Iedere tweedehands scootmobiel wordt eerst uitvoerig getest alvorens deze verkocht wordt. Denk u erover om een tweedehands opvouwbare scootmobiel aan te schaffen? Denk dan dan Mango. Wij zijn specialist in nieuwe en tweedehands scootmobiels.

Is een gebruikte opvouwbare scootmobiel veilig in gebruik?

Uw gebruikte opvouwbare scootmobiel moet veilig zijn, zowel in de privé-situatie als op de openbare weg. Om die reden controleren wij uw tweedehands opvouwbare scootmobiel vooraf heel grondig. Maar dat is nog niet alles, want op elke tweedehands scootmobiel leveren wij garantie. Mocht er dus onverhoopt iets aan uw tweedehands scootmobiel komen, dan repareren wij dit snel voor u. Ook vinden wij het belangrijk dat u onderweg niet zomaar stil komt te staan. Mocht dit toch gebeuren, dan bent u verzekerd van een jaar lang gratis pechhulp van de ANWB. Zij helpen u snel weer op weg met uw tweedehands opvouwbare scootmobiel.

Laat u adviseren bij de aanschaf van een gebruikte opvouwbare scootmobiel.

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

De experts van Mango adviseren uw graag bij de aanschaf van een gebruikte opvouwbare scootmobiel. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment. Maak uw wensen kenbaar en wij kijken welke tweedehands scootmobiel het meest geschikt is voor u. Wanneer nodig, kunnen wij uw scootmobiel aanpassen. Zo gaat u altijd met een fijn en veilig gevoel de weg op. Laat u overtuigen van de voordelen van een tweedehands scootmobiel, of deze nou opvouwbaar of vast is. Een prima alternatief is het leasen van een scootmobiel. Voor een laag bedrag per dag huurt u een nieuwe scootmobiel met vele voordelen zoals verzekering, garantie, onderhoud en pechhulp onderweg.

Bekijk onze occasions of bekijk onze Leasemogelijkheden op Mangorent.nl:

Meer informatie? Ga naar de Occassion scootmobiel pagina. Bekijk voor meer informatie ook de pagina's:

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!