• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiels

Scoootmobiels

Scootmobiels vergelijken

Scootmobiels zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u overweegt een scootmobiel te kopen, is het belangrijk dat u zich eerst oriënteert op wat uw wensen zijn en welke modellen er zijn. Wanneer u de verschillende scootmobiels met elkaar vergelijkt, komt u er het snelste achter wat u zoekt. Een handige manier om scootmobiels te vergelijken is met de online productvergelijking op de website van Mango Mobility. In één overzicht ziet u de eigenschappen van diverse scootmobiels naast elkaar.

Mogelijkheden van scootmobiels

Voordat u verschillende scootmobiels vergelijkt, is het belangrijk stil te staan bij uw wensen. De scootmobiel is er immers om u het leven makkelijker te maken. In de meeste gevallen is een scootmobiel een heel nieuw product en daarom is het vaak nog niet direct duidelijk naar welke scootmobiel de voorkeur uitgaat. En misschien bent u ook nog niet bekend met welke keuzemogelijkheden er in scootmobiels zijn. Dat is geen enkel probleem, want Mango Mobility helpt u graag verder. Een paar belangrijke vragen die u uzelf kunt stellen voorafgaand aan uw oriëntatie op de scootmobiels zijn: welk model scootmobiel zoek ik, met drie of vier wielen? Vind ik het belangrijk om mijn scootmobiel gemakkelijk per auto te vervoeren? Welk gewicht moet de scootmobiel aankunnen? Is de mogelijkheid om lange afstanden af te leggen belangrijk of gebruik ik mijn scootmobiel met name binnenshuis?

Dit zijn enkele vragen die u uzelf ter oriëntatie kunt stellen. Waarschijnlijk vallen er dan al een paar scootmobiels af en zullen andere scootmobiels juist meer bij u in het oog springen. Het is natuurlijk ook belangrijk om een budget vast te stellen. Zo zult u steeds dichter in de buurt komen bij de scootmobiel die bij u past.

Modellen scootmobiels

Wanneer u een idee heeft welke scootmobiels interessant zijn voor u, is het natuurlijk prettig deze scootmobiels te proberen. Het testen van scootmobiels kan in een van de winkels van Mango Mobility (verspreid door heel Nederland), maar ook in uw eigen vertrouwde thuisomgeving. Mango Mobility rijdt met demonstratiebussen door het land, zodat u kunt ervaren hoe het is om op diverse scootmobiels te rijden.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!