• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel winkel

Scootmobiel winkel

Voor een scootmobiel naar de winkel

Mango Mobility heeft maar liefst 15 scootmobielwinkels, verspreid over heel het land. Er zijn verschillende redenen waarom het goed is om een scootmobiel in een winkel te kopen. Zo kunt u in onze winkel elke scootmobiel zelf uitproberen. In onze winkels staan alle scootmobiels die wij in ons assortiment hebben namelijk rijklaar uitgestald. Dat is wel zo prettig, want op deze manier kunt u goed vergelijken. Niet alleen kunt u zelf de verschillen ervaren, ook kunnen onze mobiliteitsadviseurs u goed adviseren over de scootmobiel. Dankzij hun specialistische kennis kunnen ze samen met u op zoek naar de scootmobiel die het beste past bij uw situatie.

Zekerheid

Een ander voordeel van het kopen van een scootmobiel in een winkel van Mango is dat u altijd garantie krijgt. Naast de garantie krijgt u bij de aanschaf van een scootmobiel bij Mango bovendien een jaar lang gratis pechhulp van de ANWB. Met de Wegenwacht Scootmobiel Service kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week rekenen op directe hulp. Zo weet u zeker dat u mobiel bent en mobiel blijft!

De mobiele winkel van Mango

Als u niet in staat bent om naar onze winkel te komen bieden wij u de mogelijkheid om scootmobiels thuis uit te proberen. Eén van onze mobiliteitsadviseurs kan op afspraak bij u langskomen met de rijdende showroom en de scootmobielen naar keuze meenemen om deze uit te proberen. Zo bieden wij als het ware een mobiele winkel. Dankzij deze service kunt u thuis op uw gemak elke scootmobiel uitproberen, terwijl de mobiliteitsadviseur klaarstaat om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u graag weten welke winkel het dichtst bij u in de buurt is? U vindt het overzicht hier

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!